Gong healing med Pernille Dybro

2019 blev jeg diagnostiseret med den sjældne progressive hjernetilstand Ataksi.

Jeg elsker moderskabet, æteriske olier, yoga & selvudvikling så efter at have skabt det liv jeg drømte om, er jeg nu førtidspensionist og har trukket mig fra mit tidligere virke som Kundaliniyogi.

Før Bio:

Pernille er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 22 år og har undervist intensivt i 14 år. Hun står desuden bag yoga-app´en, ”Kundalini Yoga”, som allerede er downloaded mere end 10.000 gange over hele verden.

Pernille har ligeledes organiseret Kundalini Yogainstruktøruddannelsen i København og i Hjørring i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga) og medstiftede af foreningen af Danske Kundaliniyogalærer. Hun er selv internationalt certificeret Kundalini- og meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training and guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogalærere.

Pernille har specialiseret sig i børneyoga og udbyder børneyogakurser for bl.a. lærere og pædagoger.
Derudover er Pernille gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen,i meditation og afspænding.

Pernille deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga på en kreativ og uhøjtidelig måde. Hun er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed. Gennem foredrag i hele landet, deler hun ud af sine 20 års erfaring med meditation, sund livsstil, stresshåndtering og yoga.

Læs om Pernilles første møde med Kundalini yoga »