Denne olie SKAL et hvert hjem bare have!

Kære skønne du,

Jeg fortsætter i denne uge med at dele information om de lækreste olier, jeg kender.

I dette blog-indlæg kan du læse om olierne AROMATOUCH og MARJORAM/OREGANO…

Oregano-olien (faktisk er det ikke det helt samme som oregano, denne olie er sødere) havde jeg faktisk mega meget modstand på rigtig længe. Når jeg duftede til den, havde jeg ikke lyst til at påføre den, men forbeholde brugen af denne i min mad, – som oregano nu skal….

Eller…

På min olie-rejse er jeg én gang om i skole, hvor jeg lærer om de forskellig olier. Hvordan har man “høstet” dem, hvilken fysiologiske kvaliteter og emotionelle kvaliteter har de og meget meget mere. Her fandt jeg svart på, hvorfor jeg havde følt så meget modstand på netop oregano-olien.

Læs mere nedenfor – jeg kan afsløre, at det handler om tillid:

D A G E N S   O L I E R – torsdag den 22. februar 2018.
(Tilbuddet gælder KUN på dagen og bestilles og betales inden kl. 21.00 hrs).

den ultimative lækre massageblendA R O M A T O U C H – den ultimative massage blanding

Denne olie er den olie, vi bruger herhjemme, når vi sådan rigtig skal trække stikket og når mine piger (India 11 år og Cecilia 13 år) har brug for massage og lade kroppen slappe helt af.

Ingredienser:
Cypress Plant, Peppermint Plant, Marjoram Leaf, Basil Leaf, Grapefruit Peel, Lavender Flower essential oils.

3 effekter, vi bl.a oplever, når vi bruger denne blanding:

  • Duftblandingen har en næsten øjeblikkelig afspændende virkning på tanker
  • og på musklerne
  • Virker også beroligende – og centrerende på en skøn og lækker måde.

Hvordan bruger vi den herhjemme? 

  • Da den allerede er blandet med kokosolie, tager vi et par dråber i hånden og fordeler på nakke, skuldre og brystet, hvis vi bare lige har brug for et lille pift.
  • Vi putter 6-12 dråber i epsom salt, som vi har i en lille glas beholder og så ryster vi den. Derefter spreder vi saltet med den lækre olie direkte ned i badekaret og nyder efterfølgende
  • Jeg har lært teknikken AromaTouch håndmassage og bruger den på mig og min familie bl.a. når vi sidder og ser fjernsyn

Prisen er 279 kr. + porto (og du får oregano-olien med gratis – værdi 200 kr.)

 

olien af tillid og forbindelseM A R J O R A M / O R E G A N O – olien, som støtter os i at møde verden i tillid

Denne olie har jeg som skrevet, haft virkelig modstand på, når jeg har duftet til den.
Min krop har ligesom “trukket” sig sammen – og det gør mig naturligvis nysgerrig. Sammentrækningen var ikke fysisk, men følelsesmæssigt og da jeg ved, at hver olie har en emotionel komponent, så fik jeg en total AHA oplevelse, da jeg læste følgende.

Ingredienser: ren olie udvundet via en damp-destillation.

 

Sådan bruger vi den herhjemme:

  • Hvis jeg ikke har tørret oregano, bruger jeg olien i stedet
  • Jeg tager et par dråber i hånden og tager også et par dråber kokosolie og varmer olien op i hænderne og masserer olien under mine fodsåler, når jeg føler mig utryg – eller jeg fornemmer pigerne arbejder med et tillids-tema, så får du også lidt under fødderne.
  • Oliens emotionelle komponent er “The oil of connection” og jeg deler lige et billede af de emotionelle komponenter af denne fantastiske olier nedenunder.Min indre modstand handlende om mistillid til andre mennesker, som jeg har haft med mig som gave og opgave, siden jeg var 4 år og havde en oplevelse af, at dem som jeg stolede allermest på, ikke kunne stoles på. Jeg har brugt olien i kombination med andre olier hen over det sidste år og jeg føler, at den har været med til at støtte op om den store indre healings-process, jeg har oplevet det sidste år.
  • Min absolut ynglingsmåde at bruge den på, er i min afstøver sammen med bl.a. Ylang Ylang olie (virker opløftende)og AromaTouch.

Prisen er 200 kr. men du får den med gratis i denne tilbud.

Forbehold: 
Mulig hudfølsomhed. Holdes utilgængeligt for børn. Hvis du er gravid eller ammer tjek med egen læge om der evt. skulle være nogle forbehold. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

EMOTIONELLE KOMPONENTER AF MAJORAM

emotionelle komponenter

 

 

Hvordan kan jeg købe dem?

? For dig, der ikke har doterra konto??  ?
Jeg gør det nemt for dig: Du betaler via mobilepay til 29 93 94 11 – husk navn og antal.

? For dig med egen konto, bestiller du selv logge ind på din konto og bestille.

Der kommer en ny BOGO imorgen den 24. februar.

Kærlighed

 

Pernille