ET SKRABET BUDGET ER INGEN HINDRING

kundaliniyogauddannelsen

 

 

 

Vil du gerne tage en kundaliniyogalæreruddannelse hos os, men føler dig bremset af din økonomi?
Så er du ikke alene.

Vi spurgte Lotus om, hvordan i alverden det lykkedes hende at tage uddannelsen imens hun var på SU:

Lotus, hvad var din største indvending for at tage kundaliniyogauddannelsen?

”Prisen. Jeg tog kundaliniyogauddannelsen imens jeg afsluttede min bachelor, så jeg synes det var en stor udfordring at betale for uddannelsen. For mig var det perfekt at man kan dele betalingen op i bidder! Og så synes jeg faktisk det er en helt fair pris, i forhold til at man resten af livet har denne teknologi og alle oplevelserne med sig.”

Hvorfor turde du satse på at det ville være pengene værd?

”Dybros plan for uddannelsen appellerede meget til mig, og jeg kunne godt lide at man ikke bare blev lukket ind, men skulle ansøge. Det viste at der sad nogle i den anden ende og rent faktisk gik op i at vurdere om uddannelsen passede til mig eller ej. Der var en klar følelse af at man kun lukkede dem ind, som man vidste man kunne opløfte hele holdet. Det holdt stik – og det gav et seriøst og kærligt studiemiljø, som var alle pengene værd.”

Hvad synes du, du har fået ud af uddannelsen?

”Kundaliniyogauddannelsen er ikke en uddannelse – det er en opgradering. Både af din relation til dig selv, og din relation til alt andet.

Det kommer til at påvirke dig, så spørgsmålet er faktisk om du er klar til at møde dig selv? Og hvor klar du er til at blive den bedst mulige version af dig selv?

For det er det, du bliver draget henimod, når dit ego langsomt forsvinder. Selv hvis du allerede har en helt masse af den viden der bliver undervist i (hvilket jeg havde) så vil dette forløb helt sikkert stadig give dig noget – en ting er at have en masse viden i tankerne, noget helt andet er at integrere den viden i din krop og din tilværelse.

Og det føler jeg er det uddannelsen virkelig gør – den tager din viden og integrer den i dig som en oplevelse, der bliver kodet ind i dine atomer. Din viden bliver til dig!”

Vi kan godt forstå hvis du synes at 39.995,- kroner er mange penge på én gang. Det er derfor, vi giver dig mulighed for at betale uddannelsen i rater hver måned eller 4 rater. Tag et øjeblik og mærk det spirende pulserende frø i dit hjerte – og kan du mærke kaldet, så koster det dig KUN at ansøge – så tager vi en fortrolig snak om at gøre “det umulige muligt”.

“You go first! And the Universe goes further”

Tilmeld dig i dag, og få råd til en opgradering for livet!
? www.dennyekundaliniuddannelse.dk