doterra olier

I foråret 2008 startede en gruppe af sundheds-interesserede og forretningsfolk et samarbejde. De havde stor personlig erfaring med de mange fantastiske fordele ved æteriske olier og fandt en fælles vision om at lave en ny standard for kvaliteten af æteriske olier i verden.

De ønskede noget, der kunne appellere til alle mennesker – lige fra dem som ikke kendte til æteriske olier – til dem, som blev betragtet som eksperter på området.

De stillede sig selv nogle spørgsmål bl.a.:
“Hvad nu hvis vi kan levere et nyt og kraftfuldt alternativ til velvære til verden?”
“Hvad nu hvis vi kan opkøbe, teste og producere en højere kvalitet æteriske olier, som er mere ren og mere potent end andre olier, der er til rådighed på markedet i dag?” I fællesskab skabte de et nyt paradigme for æteriske olier. De grundlagde firmaet, som vi kender ved navnet dōTERRA, som kommer fra latin og betyder “Gaven fra jorden” – hvor fedt et navn er det lige?!! 

Den 25. april 2008 startede dōTERRA sit salg med 25 single olier og 10 blandingsolier. Eksperter i æteriske olier genkendte med det samme, at olierne til terapeutisk brug fra dōTERRA var af den fineste kvalitet.

VORES MISSION

VI I dōTERRA FORPLIGTIGER OS TIL AT DELE DE LIVSBEKRÆFTIGENDE FORDELE AF ÆTERISKE OLIER TIL TERAPEUTISK BRUG MED VERDEN. VI VIL GØRE FØLGENDE:

  • Opdage og udvikle produkter produceret af æteriske olier af verdens højeste kvalitet ved hjælp af et netværk af højt uddannede og erfarne botanikere, kemikere, sundhedsforskere og sundhedspersonale.
  • Producere vores æteriske olieprodukter i den højeste kvalitet, renhed og sikkerhed brugt indenfor industrien – CPTG® Certificerede rene æteriske olier til terapeutisk brug®
  • Distribuere vores produkter gennem uafhængige produktkonsulenter, som arbejder hjemmefra, introducerer, uddanner og sælger dōTERRAs produkter lokalt gennem person-til-person kontakt og globalt gennem personlige web-shop sider.
  • Udbyde uddannelsesmæssige muligheder til alle, der er interesseret i at lære om, hvordan terapeutiske æteriske olier kan bruges til selv-behandling som velvære alternativ.
  • Samle sundhedpersonale både fra traditionel og alternativ medicin for at opfordre til flere studier og inkludere terapeutiske æteriske olier i det moderne sundhedssystem