doterra olier

Æteriske olier anvendes til en meget bred vifte af følelsesmæssig og fysisk velvære brug. De kan bruges enkeltvis eller i avancerede/komplicerede blandinger afhængig af brugerens oplevelse og ønske. Æteriske olier bliver normalt anvendt på en af tre måder:

Doterra2017_004.jpg Forstøvet aromatisk.

– Påført kroppen ved at smøre på huden (udvortes).

– eller indtaget internt som et kosttilskud (indvortes).

Brugen af æteriske olier kan både være utrolig enkelt og livsforandrende på samme tid. Det vil hjælpe førstegangsbrugere at arbejde sammen med nogen, som har brugt æteriske olier før for at få en mere udbytterig og fornøjelig oplevelse.

Æteriske olier er naturligvis sikre og har få, hvis nogen uønskede bivirkninger, når det anvendes som anbefalet. De er dog stærkt koncentreret og bør anvendes med forsigtighed. Vær sikker på, at du kun bruger 100% rene æteriske olier til terapeutisk brug og følg alle anvisninger og instruktioner.

Æteriske olier må aldrig anvendes i øjnene eller inde i øregangen. Hvis der opstår rødme eller irritation ved brug af æteriske olier på kroppen, så brug en vegetabilsk olie som kokosolie til det berørte område. Vand vil ikke fortynde den æteriske olie.

Kontakt din læge, før du bruger æteriske olier, hvis du er gravid eller er under lægebehandling.