De allerbedste gaver fra Moder Jord  & naturen 
Æteriske olier fra dōTERRA

Hvorfor dōTERRA?
Hvorfor æteriske olier?

Enkelt sagt er plantebaseret velvære den E N E S T E måde at forbedre og bevare vores sundhed på en bæredygtig måde.

dōTERRA højner den typiske industristandard af olie, som dit gennemsnitlige æteriske olieselskab kan producere.

Ikke alene producerer dōTERRA den højeste kvalitet æteriske olier på planeten, de bringer desuden videnskab og uddannelse på dagsordenen, som et middel til vores tids sundhedspleje.

Her er 2 af de vigtigste grunde, hvorfor jeg har valgt dōTERRA:

? RENHED: dōTERRA går  all in for at sikre hver eneste æteriskolie og produkt er den højeste kvalitet. De udnytter de rigtige arter af planter, dele af planten, geografiske region, klima, højde, høst metode, høst sæson, og destillationproces for at sikre, du kun får det bedste.

Dedikation til renhed er et af deres MANTRAER!

CO-IMPACT SOURCING: dōTERRA bruger et globalt netværk af håndværkere til at tilvejebringe de anvendte råmaterialer til olieproduktionen.

Det betyder, at vores æteriske olier har, bogstaveligt talt, rejst over hele verden, fra de hænderne på de indfødte og/eller lokale folk, der har sørget for det bedste vækst.

Dette sikrer, at planterne ikke bare er plejet  omsorgsfuldt, men også dyrket i et miljø, der maksimerer de essentielle oliers potentiale. For ikke at nævne den effekt, der opstår, når økonomien øges lokalt . Vi taler jobs, hospitaler, skoler og meget mere for disse samfund, der har brug for en så vigtig livline

HEALING HANDS FOUNDATION ?

?

dōTERRA er forpligtet sig til at forbedre liv gennem partnerskab med organisationer, der tilbyder håb til millioner over hele verden.

Healing Hands Foundation’s intention og mission er at bringe healing og håb til verden, at hjælpe med at støtte om om sygdomsfrie liv og liv fri fra fattigdom. At styrke fattige samfund med de nødvendige redskaber til at blive selvforsynende.

dōTERRA sørger for alle administrative omkostninger i dōTERRA Healing Hands Foundation betales af dem og sikrer dermed, at 100 procent af alle donationer går direkte til de modtagere.