doterra olier

Olier for Sansestærke

Velkommen du skønne menneske!

Jeg er utrolig glad for, at du giver dig selv gaven af at læse med her inde i mit Olieunivers for de Sansestærke!.

Min vision og mission med at skabe og nu opgradere hele min tilgang til dōTERRA’s plantemedicin på flaske, er at give gaven af olierne og deres helt unikke kraft videre til dig på en jordnær, authentisk, nemt-at-gøre-selv- og kærlig måde.

Med særligt fokus på hvordan olierne kan støtte dig og særligt dine børn i bl.a. at skabe og opretholde sunde grænser, når man mærker verdens energi, energien fra andre mennesker mm. som sansestærk.

Måske kender du ordet sansestær under det gamle ord særlig sensitiv?!

OG

jeg ønsker inderligt at inspirere dig og uddanne dig – imens jeg også uddanner mig selv – i de mange forskellige olier, deres kraft og hvordan vi kan anvende dem i vores eget liv, i og med vores børn / familier og selvfølgelige også på yogamåtten og i vores meditationspraksis.

Min rejse med æteriske olier

Brugen af æteriske olier har været del af mit liv ligeså lang tid, som jeg har dyrket kundalini yoga – altså i mere end 20 år. Jeg har brugt dem til at ændre min sindsstemning, til hudpleje, som et naturligt apoket for mig og mine børn, til at give massage med og mange andre ting. Men det var, da jeg blev mor for første gang i 2004, at jeg mærkede, hvordan aromaterapi påvirkede min nyfødte datter og min hormonelle balance, at jeg virkelig fordybende mig anvendelsen og effekten.

Så da jeg rejste til USA i 2016 for at møde min mentor Gabby Bernstein for første gang ifbm. min uddannelse hos hende, mødte jeg udover en stor gruppe skønne mennesker også doTERRA olier. Flere af Gabby’s coaches, som var der for at støtte os i vores proces, brugte dette unikke mærke af olie.

Det var “kærlighed ved første oplevelse” – hvor jeg prøvede en blanding for at hjælpe mit jetlag og ikke mindst trauma! Udover den helt fantastiske duft olierne havde, så virkede de også på mit jetlag (jeg har efterfølgende fået at vide, at det var denne opskrift hun brugte). Og jeg ved nu, at det var lavendel, hun lod mig indånde, da mit gamle trauma overvældede mig.

Siden 2016 har jeg udelukkende brugt doTERRA olier og de giver mig og min familie så meget glæde HVER eneste dag.

Den vil jeg gerne dele med dig!

peacebalance.jpg

Fælleskab

Udover at olierne er 100% rene og naturlige og er gaver fra Moder Jord til os – så er jeg blevet del af et internationalt fællesskab af dōTERRA-elskere, som jeg mødes og nørder med to gange om måneden.

Det fortæller jeg dig, fordi finder du nu ud af, at du gerne udover at spare 25% på indkøb af dine olier, også kunne tænke dig at dele i dit netværk – så bliver du del af det mest nærende og kærlige fællesskab i verden (synes jeg).

Min mentor er en amerikansk kvinde, som udover at være yoga-gudinde, forfatter, mor, kvinde og helt ned på jorden, og du bliver del af vores kærlige fællesskab, hvor du finder al den viden, du måtte ønske. Hun hedder Elena Brower og jeg glæder mig til at skulle besøge hende, når jeg vender tilbage til New York til oktober. Så ved du det…

Hvad kan du finde her på siden?

Jeg har skabt det overblik, jeg selv savnede og mangler du noget, så skriv til mig, da jeg gerne vil vide det, så jeg kan tage stilling til det og forbedre og gøre endnu mere overskueligt og skønt.

#1. Du kan naturligvis KØBE olierne
#2. Du kan bl.a. læse om doTERRA, hvordan du bruger olierne OG få inspiration til:

–  Hvordan du at skabe et kemifrit hjem med olierne

– Hvordan du kan bruge dem som et slags “husapotek” til dig og resten af din familie

– Hvordan du kan bruge oliernes healende komponenter ved at arbejde emotionelt med olierne og ikke mindst følelsen af OVERVÆLD

#3. Hvordan du køber olierne i en nem oversigt

Du bliver også del af den skønneste, kærlige internationale netværk – hvis du har lyst til at arbejde videre med olierne.

Min vision og mission er at give gaven af olierne og deres helt unikke kraft videre til dig på en jordnær, authentisk, nemt-at-gøre-selv- og kærlig måde.

Lad os sammen højne vores egen og vores familiers sundhed og energi med æteriske olier 💧

I glæde og kærlighed

kundaliniyoga_pernilledybro.jpg

Pernille