KURSUS BESKRIVELSE

40 dage med yoga & meditation – nærvær + frihed

Nyt ONLINE forløb starter

13. maj 2021

Et 6-ugers kursusforløb i yoga, meditation og transformation

Kom med på en rejse imod en fundamental livstransformation,- faktisk bruger jeg ordet transmutation og går endnu dybere. Forløbet vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed og jeg deler ud af al den erfaring og uddannelse, jeg har levet i over 2 årti.

 • Yoga, meditation, åndedræt, aromaterapi, healing og min livserfaring. Du vil også få undervisning i dele fra kundaliniyogauddannelsen.

Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via yoga og meditationens egen-bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra de historier, du bærer med fra din fortid.

I fællesskab lærer vi at forstå kroppens hemmelige sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde og kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.

Det bedste af det hele er, at det er selvhelbredelse.

JA – store ord.
Men det tør jeg godt!

Du bliver ikke fixet –

… du fixer dig selv og opnår selvindsigt til at mærke, hvornår kroppen siger JA og NEJ.
… dit nervesystem vil geninstalleres og du vil have redskaberne til at vide,  hvad er dit at fordøje både fysisk, mentalt og i hjertet.

Alt i universet har en energi og frekvens – og som gruppe, kan vi sammen opnå en helt vild og unik energi, der er med til at højne os alle.

Vi vil arbejde med at være i kærlighed, samhørighed og nærvær henimod tilgivelse, ærlighed, mod, power, selvkærlighed og autenticitet.

… “Authenticity is a collection of choices that we have to make every day. It’s about the choice to show up and be real. The choice to be honest. The choice to let our true selves be seen” …~ Brene Brown

Din værktøjskasse bliver fyldt til randen, så du kan slippe negative mønstre og leve i din nye energi.

Er du klar?
Du kan nemlig kun opnå resultat, hvis du har et åbent hjerte og sind overfor både forandring og for at tage ansvaret for din udvikling!!.

Vi er stærke alene og kraftfulde sammen.

Og der er ingen korrekt måde, at møde op på.
Dette er for ALLE og vi hylder mangfoldigheden hver gang.

Meget sker i løbet af 6 uger.
Livet kan ændre sig på blot et øjeblik og jeg glæder mig til 6-uger med dig.

Dette intensive yoga, meditations og mentale træningsforløb er for dig:

 • der ikke vil nøjes!
 • til dig, der ønsker at tage bevidste valg og designe det liv, som du ønsker
 • til dig, der kender følelsen af at tilsidesætte egne behov fremfor andres
 • til dig, der vil have effektive teknikker, der skal hjælpe dig fri af svære
 • følelser, dårligt selvværd og manglende selvtillid
 • til dig, der er klar til at tilgive dig selv…
 • til dig, der er ønsker at blive klogere på dig selv
 • til dig, der er klar til at leve det bedste “for-lækkerheds-liv” nu!

Forløbet er ikke til dig, der:

 • ønsker et “normal” yogatime én gang om ugen
 • ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud
 • har psykiske udfordringer og er i medicinsk behandling

Kære Pernille

Først tusind tak for et skønt 40 dages meditationsforløb. Jeg var også med forrige år og synes det er en fantastisk måde at afslutte året på.
Det at sætte sig ned og blive nærværende med sig selv og energien i gruppen nærer og løfter mig.
At praktise vejrtrækningsøvelsen har skabt omgående ro i kroppen.
Oprydning, refleksion over året som er gået/ det sidste årti og ritualet med at slippe det, der ikke længere tjener og sætte mål og drømme stort er så givende❤ og skaber klarhed. Og at skrive nytårsbrevet til sig selv er en super fin ide, jeg også har benyttet mig af.
Jeg vil helt klart anbefale det til andre at følge et forløb med dig.
Pernille, da jeg i 2018 fik fat i din bog om Kundalini yoga fandt jeg en måde at skabe kontakt til min krop og mit hjerte, som betød at jeg for første gang i mit liv kunne begynde at mærke, hvem jeg er er, hvad jeg vil og hvilke værdier jeg ønsker i mit liv. Det satte gang i så meget positivt selvudvikling hos mig, dog også en del smerte jeg måtte tage mig af (kunne se hvor dårligt jeg i årevis havde behandlet mig selv). Takker dig igen for den fine bog, som trods Yogi Bhajan skandalen er meget brugbar.
Siden hen mødte jeg dig i Hjerterummet og blev dybt bevæget og rørt.
Det særlige ved dig Pernille er, at du er så god til at formidle al din for vilde viden, din skønne energi smitter og så er du autentisk ægte❤
Jeg beundrer måden hvorpå du tackler din udfordring med hjernesygdom, og dejligt at se du fortsætter med at inspirere os.
Jeg takker dig af hele mit hjerte for det du giver og for dig. Det giver så meget mening med balancen i at give/modtage.
De kærligste hilsner og bedste ønsker for dig
Mai-Britt Lange Jensen

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?

– Fordi jeg har deltaget i dette fællesskab er det lykkes mig at få gang i at meditere. Det har været dejligt og givtig at have en gruppe at kunne sparre med i forløbet. Særligt de to live session i løbet af ugen har jeg haft stor glæde af.

💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?

– Ja, det vil jeg helt sikkert, hvis personer omkring mig udtrykker behov for at kunne tænke sig at komme igang med at meditere. Jeg ville sige til dem, at i det her forløb får de mulighed for at prøve en meditationsform i trygge rammer og i et positivt fællesskab, samtidig med at det er over en tid, så det bliver muligt at integrerer meditationen i din hverdag.

💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?

– Ikke lige umiddelbart.

💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?

– Hendes store viden omkring meditation, vejrtrækning mm. Som hun formår at formidle på en rolig og vis måde. Samtidig udstråler Pernille en utrolig stor positivitet, som gør mig så godt tilpas under hendes vinger ❤️

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
Jeg har på en nærværende måde fået afrundet året. Og mærket ind i hvad der har været vigtigt i året. Jeg opdagede en helt utrolig ro og tillid – det var så dejligt.
Også fokus på hvad jeg ønsker at arbejde med næste år.
 💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
JA! Til alle som går rundt og ikke føler de kan mærke sig selv. Og de som har svart ved at træffe valg.
Og for de som er i god kontakt – men ønsker at komme et lag dybere.
 💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Jeg har tillid til at de emner der kommer, rammer ind i noget jeg har brug for.
💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?
Pernille er sindsygt skarp og tydelig i at formidle den energi vi mærker. Hun skaber følelse af mening og fællesskab. Og holder et  virkeligt kærligt space ❤️

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
En saltvandsindsprøjtning med ny meditation og støtte til at holde fast i såvel praksis som nytårsritualet. Det sidste var jeg ikke forberedt på, men taknemmelig for.

💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
Ja / jeg ville sige at hvis de ønsker støtte til at komme i gang med en fast praksis, kan de deltage. At der er åbenhed for at gøre så meget eller lidt som man ønsker (olier/siddestilling etc) så længe man holder fast i praksis så godt man kan.

💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Andre meditationer og hvad de er gode for.

💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler? Pernille er autentisk og meget vis. Hun har både klare holdninger og rummer at vi alle er forskellige. Der er meget lidt skal og rigtigt mange invitationer. Det virker super på mig, der hader ordrer.

Jeg har nu deltaget i 3 40 dages meditationer. For mig giver det et løft til min daglige praksis og det har hjulpet mig gennem sygdom og sorg. Det gør det lettere at fortsætte med daglige meditationer, som er blevet en forudsætning for mig i livet. Jeg elsker at være med live – for ja der er et fællesskab, som kan mærkes, selvom det er næsten envejskommunikation. Kan du lide meditationer – prøv det!

Kærligste hilsner
Iben

Jeg blev nysgerrig på Kundalini i 2020. Så faldt jeg over din bog og det er simpelthen den bedste indføring i Kundalini yoga! Så der fik jeg stor respekt for dig og dit virke. Den blev endnu større, da du aktivt tog afstand fra Yogi Bhajan pga alt det, der kom frem om hans behandling af kvinder (hvilket jeg ikke oplevede at fx XX tog afstand fra). Jeg meldte mig til dit retreat i december og blev så ærgerlig, da det blev aflyst, men virkelig glad da du i stedet tilbød online meditation. Så jeg meldte mig til uden tøven og det har jeg ikke fortrudt. Det har været min gode støtte i en lidt turbulent måned i forhold til job, men også givet mig en dyb forståelse af mit behov for en daglig mediationspraksis, fordi jeg har holdt ved alle 40 dage. Så først og fremmest en stor tak, fordi det blev muligt at møde dig på den måde, og den dybeste respekt for, at du har gennemført forløbet med os trods din sygdom. Det har også været smukt for mig at følge din rejse i det❤️
Og med disse indledende ord vil jeg svare på spørgsmålene😊
💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
Et fast dagligt holdepunkt til at få ro på mig selv, min krop og mine tanker i en skiftende og udfordrende hverdag og en smuk åbning til brug af de essentielle olier i meditation.
En virkelig dejlig måde at slutte året af på, hvor jeg har fået indsigter og truffet en masse gode beslutninger for mig selv.
En forståelse af at daglig meditation gør meget godt for mig.
Etablering af en fast daglig praksis, jeg vil tage med mig i det nye år.
Det var meget givende med kombinationen af fælles live og egen praksis – dejligt at føle sig som en del af en større gruppe😊
 💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
Ja, jeg vil anbefale det til andre, der gerne vil have etableret en fast praksis og reflektere over året, der er gået.
 💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Jeg vil gerne vide, hvad jeg gør herfra, nu de 40 dage er slut, hvis jeg gerne vil fastholde en praksis. Jeg vil måske gerne prøve med en anden meditation af samme varighed, men måske med et andet fokus eller andre olier. Jeg vil gerne vide mere om hvilke olier, der kan være gode i meditation og hvad de hjælper med – det syntes jeg var det mest spændende. Har selv nogle Doterra olier hjemme (Aroma Touch sættet).
💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?
Pernille taler med mange års erfaring og indsigt, men er samtidig et menneske og en lærer, der tør dele sin egen rejse og udvikling til stor inspiration for deltagerne på hendes forløb.
Rigtig godt nytår og alt det bedste til dig, Pernille!❤️✨🙏
Kærlig hilsen

Din investering for dette unikke selvkærlige 6-ugers forløb

På forløbet modtager du hver uge “opgaver”, som jeg anbefaler, du arbejder med løbende med og som rykker ved dit mindet.

Din investering er KUN kr. 299,- for 6 ugers forløb!

Altså 7,50 kr. om dagen!

Ja, jeg ved, at det er helt skørt, at du får undervisning LIVE undervisning x 2 om ugen, hvor 1 x undervisningstime koster 150,- og du får 15 LIVE undervisninger + ugentlige videoer mm. fra mig.

Hvis du har særlige ønsker om afbetaling, skriv endelig til mig.

Tilmelding:

👉 Sådan foregår det?
Efter din indbetaling med teksten “donation – 40 dage ” til mobilepay
29 93 94 11

– så ansøger du om at komme facebook-gruppe: xxx

⇒ Din tilmelding er bindende og refunderes ikke.
Men du er så velkommen til at give din plads videre, hvis du uheldigvis skulle blive forhindret i at deltage.

Det betyder også, at vælger du at betale i rater og fravælger forløbet, gælder din tilmelding for, at du er indforstået med at det fulde beløb.

Tidspunkt og dato

Mandag eftermiddage kl 17.00 – 17.30
Mandage bærer vores praksis bræg af, at dette er start på kalenderugen og den energi, dagen bærer. Så mandage vil vi have særlig fokus på at skabe plads i os selv, få bevæget kroppen og åndedræt.

Fredage morgener kl 8.00 – 8.30
Fredage bærer vores praksis præg af slutningen af “arbejdsugen” og tidspunktet  = MORGEN. Vi anvender særligt yogateknikker fra Kundalini Yoga traditionen, hvor vi lærer at skrue op og tilgå denne energi i os – kombineret med åndedrættet.

———————————————————————————–*Opstart 13. maj kl 17.00 – 17.45
*V
elkomst og velkommen video 

Uge 1: Kick-off
(Udgives 14/5)

Uge 2: Kroppens energikanaler jf den yogiske filosofi
(Udgives 21/5)

Uge 3: Åndedrættet & din somatiske krop
(Udgives 28/5)

Uge 4: Kundalinienergien
(Udgives 4/6)

Uge 5: Bevægelse og meditation i balance
(Udgives 11/6)

Uge 6: Nærvær & frihed via kroppen
(Udgives 18/6)

Afslutning/fejring 21/6: Sommersolhverv = fejring af årets cyklus mellem lys og mørke. 

Halvdelen af året er gået! -Hvordan skal resten af 2021 være for dig?

Sådan foregår det

Vi åbner rummet hver gang ved at aktivere vores sanser, fokus på åndedræt, kroppen er ALTID med (kundaliniyoga, restorativ yoga), vi mediterer og vi giver os hen til månedens tema.

Du bliver ikke fixet –

… du fixer dig selv og opnår selvindsigt til at mærke, hvornår kroppen siger JA og NEJ.
… dit nervesystem vil geninstalleres og du vil have redskaberne til at vide,  hvad er dit at fordøje både fysisk, mentalt og i hjertet.

2 x 30 minutters investering KUN i at finpudse alt det du allerede er – så 2021 bliver året, du ikke bare tænker på at leve det bedste udgave af dig, men du LEVER dit liv til dit reneste potentiale.

30 minutter HVER dag KUN til dig – er min intention for dig, men det vigtigt er ikke, hvor ofte,- men dit nærvær i øjeblikket – og om du laver denne særlige praksis hver dag, tænker på at lave den eller slet ikke laver den de andre dage, bestemmer du!  Men jeg ønsker, at du i løbet af disse uger, vælger DIG og din krop til og holder op med at aflyse aftaler med dig selv og går ALL-IN i 40 dage – og lærer at tilgive dig selv!

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad skal jeg have på?
Der er ingen dresskode, når du laver yoga.
Kom i dine forvaskede joggingbukser eller andet løstsiddende tøj – det er det allervigtigste.

Skal jeg have spist, før jeg laver yoga?
Det anbefales IKKE at spise et stort måltid mad, inden du laver yoga (ca. 2 timer inden).

Hvor finder det sted:
Online via Facebook eller zoom alt efter behov af gruppen  – hjemme hos dig og hjemme hos dig.