“40 dage meditation” – morgen mantrameditation

40 dage med meditation – morgen mantrameditation!


Nyt 40-dages morgen. meditations ONLINE forløb starter

03.09.2023

Et 40-dages kursusforløb i meditation og transformation

Kom med på en rejse imod en fundamental livstransformation,- faktisk bruger jeg ordet transmutation og går endnu dybere. Forløbet vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed og jeg deler ud af al den erfaring og uddannelse, jeg har levet i over 2 årti.

Meditation, åndedræt, aromaterapi, healing og min livserfaring. Du vil også få undervisning i dele fra kundaliniyogauddannelsen.

Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via yoga og meditationens egen-bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra de historier, du bærer med fra din fortid.

I fællesskab lærer vi at forstå kroppens hemmelige sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde og kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.

Det bedste af det hele er, at det er selvhelbredelse.

JA – store ord.
Men det tør jeg godt!

Du bliver ikke fixet –

… du fixer dig selv og opnår selvindsigt til at mærke, hvornår kroppen siger JA og NEJ.
… dit nervesystem vil geninstalleres og du vil have redskaberne til at vide,  hvad er dit at fordøje både fysisk, mentalt og i hjertet.

Alt i universet har en energi og frekvens – og som gruppe, kan vi sammen opnå en helt vild og unik energi, der er med til at højne os alle.

Vi vil arbejde med at være i kærlighed, samhørighed og nærvær henimod tilgivelse, ærlighed, mod, power, selvkærlighed og autenticitet.

… “Authenticity is a collection of choices that we have to make every day. It’s about the choice to show up and be real. The choice to be honest. The choice to let our true selves be seen” …~ Brene Brown

Din værktøjskasse bliver fyldt til randen, så du kan slippe negative mønstre og leve i din nye energi.

Er du klar?
Du kan nemlig kun opnå resultat, hvis du har et åbent hjerte og sind overfor både forandring og for at tage ansvaret for din udvikling!!

Vi er stærke alene og kraftfulde sammen.

Og der er ingen korrekt måde, at møde op på.
Dette er for ALLE og vi hylder mangfoldigheden hver gang.

Meget sker i løbet af 6 uger.
Livet kan ændre sig på blot et øjeblik og jeg glæder mig til 6-uger med dig.Dette intensive yoga, meditations og mentale træningsforløb er for dig:

 • der ikke vil nøjes!
 • til dig, der ønsker at tage bevidste valg og designe det liv, som du ønsker
 • til dig, der kender følelsen af at tilsidesætte egne behov fremfor andres
 • til dig, der vil have effektive teknikker, der skal hjælpe dig fri af svære
 • følelser, dårligt selvværd og manglende selvtillid
 • til dig, der er klar til at tilgive dig selv…
 • til dig, der er ønsker at blive klogere på dig selv
 • til dig, der er klar til at leve det bedste “for-lækkerheds-liv” nu!

Forløbet er ikke til dig, der:

 • ønsker et “normal” yogatime én gang om ugen
 • ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud
 • har psykiske udfordringer og er i medicinsk behandling


Kære Pernille

Først tusind tak for et skønt 40 dages meditationsforløb. Jeg var også med forrige år og synes det er en fantastisk måde at afslutte året på.
Det at sætte sig ned og blive nærværende med sig selv og energien i gruppen nærer og løfter mig.
At praktise vejrtrækningsøvelsen har skabt omgående ro i kroppen.
Oprydning, refleksion over året som er gået/ det sidste årti og ritualet med at slippe det, der ikke længere tjener og sætte mål og drømme stort er så givende❤ og skaber klarhed. Og at skrive nytårsbrevet til sig selv er en super fin ide, jeg også har benyttet mig af.
Jeg vil helt klart anbefale det til andre at følge et forløb med dig.
Pernille, da jeg i 2018 fik fat i din bog om Kundalini yoga fandt jeg en måde at skabe kontakt til min krop og mit hjerte, som betød at jeg for første gang i mit liv kunne begynde at mærke, hvem jeg er er, hvad jeg vil og hvilke værdier jeg ønsker i mit liv. Det satte gang i så meget positivt selvudvikling hos mig, dog også en del smerte jeg måtte tage mig af (kunne se hvor dårligt jeg i årevis havde behandlet mig selv). Takker dig igen for den fine bog, som trods Yogi Bhajan skandalen er meget brugbar.
Siden hen mødte jeg dig i Hjerterummet og blev dybt bevæget og rørt.
Det særlige ved dig Pernille er, at du er så god til at formidle al din for vilde viden, din skønne energi smitter og så er du autentisk ægte❤
Jeg beundrer måden hvorpå du tackler din udfordring med hjernesygdom, og dejligt at se du fortsætter med at inspirere os.
Jeg takker dig af hele mit hjerte for det du giver og for dig. Det giver så meget mening med balancen i at give/modtage.
De kærligste hilsner og bedste ønsker for dig
Mai-Britt Lange Jensen

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?

– Fordi jeg har deltaget i dette fællesskab er det lykkes mig at få gang i at meditere. Det har været dejligt og givtig at have en gruppe at kunne sparre med i forløbet. Særligt de to live session i løbet af ugen har jeg haft stor glæde af.

💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?

– Ja, det vil jeg helt sikkert, hvis personer omkring mig udtrykker behov for at kunne tænke sig at komme igang med at meditere. Jeg ville sige til dem, at i det her forløb får de mulighed for at prøve en meditationsform i trygge rammer og i et positivt fællesskab, samtidig med at det er over en tid, så det bliver muligt at integrerer meditationen i din hverdag.

💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?

– Ikke lige umiddelbart.

💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?

– Hendes store viden omkring meditation, vejrtrækning mm. Som hun formår at formidle på en rolig og vis måde. Samtidig udstråler Pernille en utrolig stor positivitet, som gør mig så godt tilpas under hendes vinger ❤️

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
Jeg har på en nærværende måde fået afrundet året. Og mærket ind i hvad der har været vigtigt i året. Jeg opdagede en helt utrolig ro og tillid – det var så dejligt.
Også fokus på hvad jeg ønsker at arbejde med næste år.
 💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
JA! Til alle som går rundt og ikke føler de kan mærke sig selv. Og de som har svart ved at træffe valg.
Og for de som er i god kontakt – men ønsker at komme et lag dybere.
 💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Jeg har tillid til at de emner der kommer, rammer ind i noget jeg har brug for.
💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?
Pernille er sindsygt skarp og tydelig i at formidle den energi vi mærker. Hun skaber følelse af mening og fællesskab. Og holder et  virkeligt kærligt space ❤️

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
En saltvandsindsprøjtning med ny meditation og støtte til at holde fast i såvel praksis som nytårsritualet. Det sidste var jeg ikke forberedt på, men taknemmelig for.

💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
Ja / jeg ville sige at hvis de ønsker støtte til at komme i gang med en fast praksis, kan de deltage. At der er åbenhed for at gøre så meget eller lidt som man ønsker (olier/siddestilling etc) så længe man holder fast i praksis så godt man kan.

💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Andre meditationer og hvad de er gode for.

💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler? Pernille er autentisk og meget vis. Hun har både klare holdninger og rummer at vi alle er forskellige. Der er meget lidt skal og rigtigt mange invitationer. Det virker super på mig, der hader ordrer.

Jeg har nu deltaget i 3 40 dages meditationer. For mig giver det et løft til min daglige praksis og det har hjulpet mig gennem sygdom og sorg. Det gør det lettere at fortsætte med daglige meditationer, som er blevet en forudsætning for mig i livet. Jeg elsker at være med live – for ja der er et fællesskab, som kan mærkes, selvom det er næsten envejskommunikation. Kan du lide meditationer – prøv det!

Kærligste hilsner
Iben

Jeg blev nysgerrig på Kundalini i 2020. Så faldt jeg over din bog og det er simpelthen den bedste indføring i Kundalini yoga! Så der fik jeg stor respekt for dig og dit virke. Den blev endnu større, da du aktivt tog afstand fra Yogi Bhajan pga alt det, der kom frem om hans behandling af kvinder (hvilket jeg ikke oplevede at fx XX tog afstand fra). Jeg meldte mig til dit retreat i december og blev så ærgerlig, da det blev aflyst, men virkelig glad da du i stedet tilbød online meditation. Så jeg meldte mig til uden tøven og det har jeg ikke fortrudt. Det har været min gode støtte i en lidt turbulent måned i forhold til job, men også givet mig en dyb forståelse af mit behov for en daglig mediationspraksis, fordi jeg har holdt ved alle 40 dage. Så først og fremmest en stor tak, fordi det blev muligt at møde dig på den måde, og den dybeste respekt for, at du har gennemført forløbet med os trods din sygdom. Det har også været smukt for mig at følge din rejse i det❤️
Og med disse indledende ord vil jeg svare på spørgsmålene😊
💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
Et fast dagligt holdepunkt til at få ro på mig selv, min krop og mine tanker i en skiftende og udfordrende hverdag og en smuk åbning til brug af de essentielle olier i meditation.
En virkelig dejlig måde at slutte året af på, hvor jeg har fået indsigter og truffet en masse gode beslutninger for mig selv.
En forståelse af at daglig meditation gør meget godt for mig.
Etablering af en fast daglig praksis, jeg vil tage med mig i det nye år.
Det var meget givende med kombinationen af fælles live og egen praksis – dejligt at føle sig som en del af en større gruppe😊
 💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
Ja, jeg vil anbefale det til andre, der gerne vil have etableret en fast praksis og reflektere over året, der er gået.
 💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Jeg vil gerne vide, hvad jeg gør herfra, nu de 40 dage er slut, hvis jeg gerne vil fastholde en praksis. Jeg vil måske gerne prøve med en anden meditation af samme varighed, men måske med et andet fokus eller andre olier. Jeg vil gerne vide mere om hvilke olier, der kan være gode i meditation og hvad de hjælper med – det syntes jeg var det mest spændende. Har selv nogle Doterra olier hjemme (Aroma Touch sættet).
💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?
Pernille taler med mange års erfaring og indsigt, men er samtidig et menneske og en lærer, der tør dele sin egen rejse og udvikling til stor inspiration for deltagerne på hendes forløb.
Rigtig godt nytår og alt det bedste til dig, Pernille!❤️✨🙏
Kærlig hilsen


Din investering for dette unikke selvkærlige 5,7-ugers forløb


På forløbet modtager du hver uge “opgaver”, som jeg anbefaler, du arbejder med løbende med og som rykker ved dit mindet.

Din investering er KUN kr. 10 kr.- for 5,7 ugers forløb!

Altså 25 øre om dagen!

Ja, jeg ved, at det er helt skørt, at du får undervisning LIVE undervisning x 1 om ugen, hvor 1 x undervisningstime koster 150,- og du får LIVE undervisninger + daglige intuitive englekort budskaber – faktisk for billigt!

Hvis du har særlige ønsker om afbetaling, skriv endelig til mig.

Tilmelding:

👉 Sådan foregår det?
Efter din indbetaling med teksten “donation – 40 dage ” til mobilepay
29 93 94 11

– så ansøger du om at komme facebook-gruppe, som jeg sender dig link til.

⇒ Din tilmelding er bindende og refunderes ikke.
Men du er så velkommen til at give din plads videre, hvis du uheldigvis skulle blive forhindret i at deltage.

Det betyder også, at vælger du at betale i rater og fravælger forløbet, gælder din tilmelding for, at du er indforstået med at det fulde beløb.


Tidspunkt og dato


Søndag morgener kl 8.00 – 8.45
Søndage bærer vores praksis præg af slutningen af “ugen” og tidspunktet  = MORGEN. Vi anvender særligt yogateknikker fra Kundalini Yoga traditionen, hvor vi lærer at skrue op og tilgå denne energi i os selv + vi laver være 40dages meditationspraksis sammen

———————————————————————————–*Opstart kl 08.00 – 08.45 den 3. september 2023

Hvordan skal resten af 2023 være for dig?


Sådan foregår det


Vi åbner rummet hver gang ved at aktivere vores sanser, fokus på åndedræt, kroppen er ALTID med (kundaliniøvelser, restorativ yoga), vi mediterer og vi giver os hen.

Du bliver ikke fixet –

… du fixer dig selv og opnår selvindsigt til at mærke, hvornår kroppen siger JA og NEJ.
… dit nervesystem vil geninstalleres og du vil have redskaberne til at vide,  hvad er dit at fordøje både fysisk, mentalt og i hjertet.

11 minutter HVER dag KUN til dig – er min intention for dig, men det vigtigt er ikke, hvor ofte,- men dit nærvær i øjeblikket – og om du laver denne særlige praksis hver dag, tænker på at lave den eller slet ikke laver den de andre dage, bestemmer du!  Men jeg ønsker, at du i løbet af disse uger, vælger DIG og din krop til og holder op med at aflyse aftaler med dig selv og går ALL-IN i 40 dage – og lærer at tilgive dig selv!


Ofte Stillede Spørgsmål


Hvad skal jeg have på?
Der er ingen dresskode, når du laver yoga.
Kom i dine forvaskede joggingbukser eller andet løstsiddende tøj – det er det allervigtigste.

Skal jeg have spist, før jeg laver yoga?
Det anbefales IKKE at spise et stort måltid mad, inden du laver yoga (ca. 2 timer inden).

Hvor finder det sted:
Online via Facebook – hjemme hos dig og hjemme hos dig.


2022 Kvindecirkel: “Living your pure potential”

NYT Kvindecirkel Living your pure potential -dit hjerterum


OPSTART MARTS 2022 FOR AT SKABE PLADS OG NU MED 2 UNDERVISERE, 

Holdet har KUN 20 tilgængelige pladser!

Et 9 måneders forløb med meditation, energiøvelser for kroppen, gong, healing, og intenst samvær – et samskabende nærende, tryg værende fællesskab KUN  for dig, der identificerer dig, som kvinde.

Er du klar til at leve dit “for-lækkerhedsliv” som oser af livsglæde, frihed og nærvær?

Kender du følelsen af at tilsidesætte dine egne behov fremfor andres?

Længes du efter et sted at dele dine glæder og sorger og blive klogere på dig selv, så du kan leve livet endnu mere fra din essens, som den er lige nu?

Vil du have effektive og afprøvede teknikker til at bryde igennem begrænsende overbevisninger, der ikke længere tjener dig?

Er du (også) mester i at udsætte ting og er du klar til at kigge på dine vaner og skabe en bæredygtig og holdbar ændring?

Har du en følelse af der må være mere og vil gerne være i kontakt med den universelle støtte?

Vi starter hvert cirkelmøde med en dejlig kakaoceremoni (eller te…), bruger kundalini yogaens effektive værktøjer til at styrke og åbne vores dejlige kroppe, til at udrense sindet, således vi kan sidde…

Sidde helt stille – i og selv og med os selv.
Vi går fra selfie til self BE.

Energiøvelserne består af enkle og effektive redskaber, som vil give dig overskud og ro i en travl hverdag. Du får en bevidsthed af den sansestyrke du har og du bliver opmærksom på hvordan du kan tage din power hjem, så du ikke længere drænes.

Kropsøvelserne lærer os at finde vores stimulanser i kroppens og sindets egne mekanismer, og når vi bruger kundaliniens unikke og kraftfulde redskaber, bliver vi i stand til at leve et liv i større balance, – fysisk, mental og spirituelt.
Den healende energi vil forløse og frisætte – så du mærker din indre ro og balance, hvorfra du kan mærke din naturlige universelle forbundethed.

Det er den mest effektive form for egennydelse og nærvær VI har oplevet – og du vil kunne mærke en effekt med det samme – og JA det lover VI dig!

kundaliniyoga Hjørring

Denne kvinde-cirkel er for dig:

 • der ikke vil nøjes!
 • til dig, der ønsker at tage bevidste valg og designe det liv, som du ønsker
 • til dig, der kender følelsen af at tilsidesætte egne behov fremfor andres
 • til dig, der vil have effektive teknikker, der skal hjælpe dig fri af svære følelser, dårligt selvværd og manglende selvtillid
 • til dig, der kender til ængstelige tanker, frygt og/eller mentalt overload
 • til dig, der er klar til at tilgive dig selv…
 • til dig, der er ønsker at blive klogere på dig selv
 • til dig, der er klar til at leve det bedste “for-lækkerheds-liv” nu!
 • Til dig der mangler et stærkt fællesskab hvor du møder andre som ønsker balance mellem krop sind og ånd
 • til dig, der er livsmoden og har mange års livserfaring
 • og til dig der bare mærker at det her – det er det du har brug for

Forløbet er ikke til dig, der:

 • identificere dig, som mand eller andet
 • ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud
 • vil, at alt forbliver, som det er og var

mental og spirituelt.

Det er den mest effektive form for egennydelse og nærvær vi har oplevet – og du vil kunne mærke en effekt med det samme – og JA det lover vi dig!


Alt det her får du med:

✔️ Ni tematiske moduler, der tager fat i forskellige dele af det at være menneske, kvinde, sjæl i en krop, og som følger energien i årets cykluS

✔️ En lukket kvindecirkel af ligesindede kvinder i et trygt rum, der er klar til at støtte dig på rejsen, i en energi der er næring til sjælen.

✔️ Fast sparring og guidning gennem hele forløbet

✔️ Månedlige oplæg, øvelser og løbende indspark til din proces

✔️ 3 LIVE cirkeldage på Designmejeriet i Stilling ved Skanderborg, hvor gruppen mødes fysisk og connecter, deler i et trygt og kærligt rum, hvor der er livsglæde med plads til humor og latter.Denne kvinde-cirkel er for dig:
 • der ikke vil nøjes!
 • til dig, der er klar til at tilgive dig selv…
 • til dig, der er ønsker at blive klogere på dig selv
 • til dig, der er klar til at leve det bedste “for-lækkerheds-liv” nu!
 • til dig der mangler et stærkt fællesskab hvor du møder andre som ønsker balance mellem krop sind og ånd
 • til dig, der er livsmoden og har mange års livserfaring
 • og til dig der bare mærker at det her – det er det du har brug for

Forløbet er ikke til dig, der:

 • identificere dig, som mand eller andet
 • ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud
 • vil, at alt forbliver, som det er og var


Modulerne


Velkommen, introduktion & månedens tema:

Energi

Månedens tema:

Rejsen fra hovedet til hjertet

Månedens tema: Hvad nærer mig?
Kunsten at give slip

Månedens tema: Vibration –  Tanker/følelser/ ånd

Månedens tema: Grænsesætning

Månedens tema: Nervesystemet

Månedens tema: Forbundethed – alt er et

Månedens tema: Intuition

Månedens tema: Ceremoni og nye begyndelser

Vi mærker ind i energien og skaber sammen indholdet for vores cirkel til det højeste bedste.Tidspunkt og dato


Vi mødes mandage i ulige uger fra kl. 19-21.30
+ har 3 (tre) fysiske møder et i 18. marts –17.  september og 3. december

OPSTART LIVE den 18. marts 2022

LIVE dage starter kl 10 – 16 i Designmejeriet ved Skanderborg.
Adresse: Designmejeriet, Alhøjvej 2,  8660 Skanderborg.
– Hvis du ikke kan være med hele dagen, kommer du bare, når du kan.


Sådan foregår det


Alt det praktiske

“Living your pure potential” kvindecirkel er en kombination af online og live møder.

Online-delen består af små oplæg til månedens tema med forskellige opgaver og øvelser til dig, som optages og sendes til dig efterfølgende.

Alt er fuldstændig frivilligt, det er vigtigt for os.

Cirklen er til for dig – for at støtte, løfte og guide dig – ikke omvendt.

Og så skal det gerne være både hyggeligt og sjovt at være med og ikke blot en ekstra pligt i en (måske) travl hverdag.

Derudover bliver du tilknyttet en lukket Facebookgruppe med cirklens andre kvinder, og det er her, vi lever sammen i vores hverdag.

Det er her vi deler med hinanden, støtter hinanden og vokser med hinanden.

Derudover er der LIVE-delen, der består af en 3 LIVE cirkeldage i marts, september og december.

På vores cirkeldage tager vi vores fællesskab og vores rejse sammen ud i det virkelige liv.

Pernille og Dorthe guider alle cirkeldagene, og her dykker vi sammen ned i månedens tema, opgaver og udfordringer – både til hovedet, kroppen og hjertet.

Og så skal vi naturligvis også dele, lytte, danse og grine (og måske råbe og græde? Hvem ved, hvad sker!

Det er på disse dage, at du virkelig får mulighed for at fordybe dig og fordøje det hele, samt møde nærvær, nysgerrighed, støtte og kærlighed helt tæt på fra alle cirklens kvinder.

“Living your pure potential” kvindecirkel er til dig, der er klar til at forpligte dig til dig selv, til din egen rejse gennem livet, i livet lige her og nu og til et fællesskab af støttende kvinder omkring dig.

Det er til dig, der har brug for at blive holdt, få støtte og sparring samt masser af tid.

Masser af tid og integrationstid til dig, til processen, til læringen, til fællesskabet.

(Jo – lige præcis som du er!)


Ofte Stillede Spørgsmål


Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan deltage på alle online-calls?
Alle online møderne optages og sendes til dig efterfølgende, hvis du ønsker.

Hvad skal jeg have på?
Der er ingen dresskode, når du laver yoga.
Kom i dine forvaskede joggingbukser eller andet løstsiddende tøj – det er det allervigtigste.

Skal jeg selv have yogamåtten og tæppe med?
Ja – det skal du – hvis du vil bruge en yogamåtte.

Skal jeg have spist, før jeg kommer?
Det anbefales IKKE at spise et stort måltid mad inden du kommer (ca. 2 timer inden).

Hvor finder det sted:
I dit eget hjem eller dit eget miljø samt i Stilling ved Skanderborg – de tre  LIVE dage.

Og denne kvindecirkel gør det muligt for ALLE kvindekroppe (i dette forløb er vi alle nybegyndere) at deltage, da hele forløbet er skabt til alle kroppe.

Det er ikke bare noget, vi skriver!


Pris og tilmelding


Der er KUN 20 pladser * på holdet!

Din investering:

Pris for hele forløbet kr. 6499 – 1243,75 (moms) =  5255,25 kr.

Derefter 5 rater af 1.0521.05  kr.  = 5.255.25 kr 

 1. Rate marts 995 + moms
 2. rate april
 3. rate maj
 4. rate august
 5. september
 6. Oktober

Dagen bliver til i en vekselvirkning mellem grounding på yogamåtten, oplæg fra os deling og tid til refleksioner.

Prisen inkluderer ud over facilitering af cirklen, snack, kaffe, te og vand. Du sørger selv for frokost. Der vil være afsat god tid til frokostpausen.

Der er måtter, tæpper og puder på stedet. Medbring gerne en lille notesbog, skriveredskaber og lune sokker. Medbring også gerne en vandflaske, hvis du har brug for at drikke vand.

Pengene refunderes ikke, hvis du bliver forhindret i at komme, men du er velkommen til at give din plads til en anden.

Mobile 645515
Konto Nummer er  Reg : 7173 Konto : 1152097

Mail Pernille: pernille@pernilledybro.com

Mail til Dorthe: info@dorthejuul.dk


Jeg er SÅ klar til at stråle endnu mere, træde ind i min egen kraft og saft og leve et for-lækkerhers-liv og vil have en plads. Her er min motivere ord!

__________________________________________________

Lidt ord om os:

Pernille:

Pernille er Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og hun har praktiseret kundaliniyoga i  over 25 år og har undervist intensivt i over 20 år samt uddannet kundaliniyogalærer. I 2019 tog hendes liv en total drejning, da blev hun diagnostiseret med en sjælden progressiv hjernetilstand, og lever nu et liv fyldt med hendes egen form for yoga, som kan tilpasses alle og nyder livet, som ”yogi-førtidspensionist.”, selvom det ikke var måden hun selv ville have valgt!

Hun elsker livet, kærligheden den indre og ydre kærlighed, moderskabet, æteriske olier, yoga & selvudvikling så efter at have skabt det liv, hun drømte om og glæder sig over, glæder hun sig meget til at denne nye nye rejse.  I de seneste år har hun skabt og levet/erfaret den version af den yogaform, hun er ekspert i for at skabe mere plads indeni til at det fantastiske, vi også er på indersiden!

”Elefanten i rummet”: Pernille er fysisk påvirket af hjernetilstanden på tale og balance pt. og holder space sammen med Dorthe i denne kvindecirkel. Skulle Pernilles tilstand tiltage i forløbet af denne kvindecirkel, har Pernille og Dorthe talt om det, og Dorthe tager 100% over.

Hun er desuden mor til 2 teenagedøtre. Bor 1 uge i Hjørring sammen med sine døtre og en uge sammen med hendes kæreste Morten i Risskov i Aarhus.

Om Dorthe:

Dorthe er spirituel rådgiver, og har hjulpet tusindvis af mennesker med at komme i kontakt med deres indre drive, finde modet og skabe et liv med mere lethed.

Ro og nærvær er kendetegnende for Dorthe, og hun er godt grounded og formår at få spiritualiteten ned på jorden. Hun tror på at vi alle har en kraft indeni til at skabe et godt liv og en bedre verden, og den udvikling sættes der turbo under når vi løfter sammen i et magisk fællesskab.
Dorthe elsker livet, individualiteten og har en evne til at se potentialet og mulighederne i den enkle ligesom hun kan se hvad der evt. kan blokere. Hun har en bevidsthed om energien som kendetegner alt hvad hun gør.

Dorthe inspirerer med hendes positivitet og spirituelle livssyn mange, både via hendes mentorforløb ”stå stærkt i dig selv- hele tiden” og ved de 1.1 sessioner men også med hendes kontakt til vores kære afdøde.
Ligesom hun også bruger kanaliseringer til healing via ord og krop.
Hun har udviklet hendes medfødte clairvoyante evner på verdens mest anerkendte skole for medieskab Arthur Findley collage med langt over 1000 træningstimer. Ligesom hun har to længerevarende coachinguddannelser. Hun har en baggrund fra den finansielle sektor og som selvstændig detailhandler.

Se mere www.dorthejuul.dk


“40 dage meditation” – mol og dur


40 dage med meditation fra dur til mol – du lærer at spille på alle dine toner + lidt yoga!


Nyt ONLINE forløb starter

31.12.2022

Et 6-ugers kursusforløb i yoga, meditation og transformation

Kom med på en rejse imod en fundamental livstransformation,- faktisk bruger jeg ordet transmutation og går endnu dybere. Forløbet vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed og jeg deler ud af al den erfaring og uddannelse, jeg har levet i over 2 årti.

Meditation, åndedræt, aromaterapi, healing og min livserfaring. Du vil også få undervisning i dele fra kundaliniyogauddannelsen – fredage har vi yogaen med.

Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via yoga og meditationens egen-bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra de historier, du bærer med fra din fortid.

I fællesskab lærer vi at forstå kroppens hemmelige sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde og kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.

Det bedste af det hele er, at det er selvhelbredelse.

JA – store ord.
Men det tør jeg godt!

Du bliver ikke fixet –

… du fixer dig selv og opnår selvindsigt til at mærke, hvornår kroppen siger JA og NEJ.
… dit nervesystem vil geninstalleres og du vil have redskaberne til at vide,  hvad er dit at fordøje både fysisk, mentalt og i hjertet.

Alt i universet har en energi og frekvens – og som gruppe, kan vi sammen opnå en helt vild og unik energi, der er med til at højne os alle.

Vi vil arbejde med at være i kærlighed, samhørighed og nærvær henimod tilgivelse, ærlighed, mod, power, selvkærlighed og autenticitet.

… “Authenticity is a collection of choices that we have to make every day. It’s about the choice to show up and be real. The choice to be honest. The choice to let our true selves be seen” …~ Brene Brown

Din værktøjskasse bliver fyldt til randen, så du kan slippe negative mønstre og leve i din nye energi.

Er du klar?
Du kan nemlig kun opnå resultat, hvis du har et åbent hjerte og sind overfor både forandring og for at tage ansvaret for din udvikling!!

Vi er stærke alene og kraftfulde sammen.

Og der er ingen korrekt måde, at møde op på.
Dette er for ALLE og vi hylder mangfoldigheden hver gang.

Meget sker i løbet af 6 uger.
Livet kan ændre sig på blot et øjeblik og jeg glæder mig til 6-uger med dig.Dette intensive yoga, meditations og mentale træningsforløb er for dig:

 • der ikke vil nøjes!
 • til dig, der ønsker at tage bevidste valg og designe det liv, som du ønsker
 • til dig, der kender følelsen af at tilsidesætte egne behov fremfor andres
 • til dig, der vil have effektive teknikker, der skal hjælpe dig fri af svære
 • følelser, dårligt selvværd og manglende selvtillid
 • til dig, der er klar til at tilgive dig selv…
 • til dig, der er ønsker at blive klogere på dig selv
 • til dig, der er klar til at leve det bedste “for-lækkerheds-liv” nu!

Forløbet er ikke til dig, der:

 • ønsker et “normal” yogatime én gang om ugen
 • ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud
 • har psykiske udfordringer og er i medicinsk behandling


Kære Pernille

Først tusind tak for et skønt 40 dages meditationsforløb. Jeg var også med forrige år og synes det er en fantastisk måde at afslutte året på.
Det at sætte sig ned og blive nærværende med sig selv og energien i gruppen nærer og løfter mig.
At praktise vejrtrækningsøvelsen har skabt omgående ro i kroppen.
Oprydning, refleksion over året som er gået/ det sidste årti og ritualet med at slippe det, der ikke længere tjener og sætte mål og drømme stort er så givende❤ og skaber klarhed. Og at skrive nytårsbrevet til sig selv er en super fin ide, jeg også har benyttet mig af.
Jeg vil helt klart anbefale det til andre at følge et forløb med dig.
Pernille, da jeg i 2018 fik fat i din bog om Kundalini yoga fandt jeg en måde at skabe kontakt til min krop og mit hjerte, som betød at jeg for første gang i mit liv kunne begynde at mærke, hvem jeg er er, hvad jeg vil og hvilke værdier jeg ønsker i mit liv. Det satte gang i så meget positivt selvudvikling hos mig, dog også en del smerte jeg måtte tage mig af (kunne se hvor dårligt jeg i årevis havde behandlet mig selv). Takker dig igen for den fine bog, som trods Yogi Bhajan skandalen er meget brugbar.
Siden hen mødte jeg dig i Hjerterummet og blev dybt bevæget og rørt.
Det særlige ved dig Pernille er, at du er så god til at formidle al din for vilde viden, din skønne energi smitter og så er du autentisk ægte❤
Jeg beundrer måden hvorpå du tackler din udfordring med hjernesygdom, og dejligt at se du fortsætter med at inspirere os.
Jeg takker dig af hele mit hjerte for det du giver og for dig. Det giver så meget mening med balancen i at give/modtage.
De kærligste hilsner og bedste ønsker for dig
Mai-Britt Lange Jensen

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?

– Fordi jeg har deltaget i dette fællesskab er det lykkes mig at få gang i at meditere. Det har været dejligt og givtig at have en gruppe at kunne sparre med i forløbet. Særligt de to live session i løbet af ugen har jeg haft stor glæde af.

💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?

– Ja, det vil jeg helt sikkert, hvis personer omkring mig udtrykker behov for at kunne tænke sig at komme igang med at meditere. Jeg ville sige til dem, at i det her forløb får de mulighed for at prøve en meditationsform i trygge rammer og i et positivt fællesskab, samtidig med at det er over en tid, så det bliver muligt at integrerer meditationen i din hverdag.

💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?

– Ikke lige umiddelbart.

💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?

– Hendes store viden omkring meditation, vejrtrækning mm. Som hun formår at formidle på en rolig og vis måde. Samtidig udstråler Pernille en utrolig stor positivitet, som gør mig så godt tilpas under hendes vinger ❤️

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
Jeg har på en nærværende måde fået afrundet året. Og mærket ind i hvad der har været vigtigt i året. Jeg opdagede en helt utrolig ro og tillid – det var så dejligt.
Også fokus på hvad jeg ønsker at arbejde med næste år.
 💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
JA! Til alle som går rundt og ikke føler de kan mærke sig selv. Og de som har svart ved at træffe valg.
Og for de som er i god kontakt – men ønsker at komme et lag dybere.
 💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Jeg har tillid til at de emner der kommer, rammer ind i noget jeg har brug for.
💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?
Pernille er sindsygt skarp og tydelig i at formidle den energi vi mærker. Hun skaber følelse af mening og fællesskab. Og holder et  virkeligt kærligt space ❤️

💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
En saltvandsindsprøjtning med ny meditation og støtte til at holde fast i såvel praksis som nytårsritualet. Det sidste var jeg ikke forberedt på, men taknemmelig for.

💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
Ja / jeg ville sige at hvis de ønsker støtte til at komme i gang med en fast praksis, kan de deltage. At der er åbenhed for at gøre så meget eller lidt som man ønsker (olier/siddestilling etc) så længe man holder fast i praksis så godt man kan.

💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Andre meditationer og hvad de er gode for.

💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler? Pernille er autentisk og meget vis. Hun har både klare holdninger og rummer at vi alle er forskellige. Der er meget lidt skal og rigtigt mange invitationer. Det virker super på mig, der hader ordrer.

Jeg har nu deltaget i 3 40 dages meditationer. For mig giver det et løft til min daglige praksis og det har hjulpet mig gennem sygdom og sorg. Det gør det lettere at fortsætte med daglige meditationer, som er blevet en forudsætning for mig i livet. Jeg elsker at være med live – for ja der er et fællesskab, som kan mærkes, selvom det er næsten envejskommunikation. Kan du lide meditationer – prøv det!

Kærligste hilsner
Iben

Jeg blev nysgerrig på Kundalini i 2020. Så faldt jeg over din bog og det er simpelthen den bedste indføring i Kundalini yoga! Så der fik jeg stor respekt for dig og dit virke. Den blev endnu større, da du aktivt tog afstand fra Yogi Bhajan pga alt det, der kom frem om hans behandling af kvinder (hvilket jeg ikke oplevede at fx XX tog afstand fra). Jeg meldte mig til dit retreat i december og blev så ærgerlig, da det blev aflyst, men virkelig glad da du i stedet tilbød online meditation. Så jeg meldte mig til uden tøven og det har jeg ikke fortrudt. Det har været min gode støtte i en lidt turbulent måned i forhold til job, men også givet mig en dyb forståelse af mit behov for en daglig mediationspraksis, fordi jeg har holdt ved alle 40 dage. Så først og fremmest en stor tak, fordi det blev muligt at møde dig på den måde, og den dybeste respekt for, at du har gennemført forløbet med os trods din sygdom. Det har også været smukt for mig at følge din rejse i det❤️
Og med disse indledende ord vil jeg svare på spørgsmålene😊
💎 1. Hvad har du konkret fået ud af dette forløb?
Et fast dagligt holdepunkt til at få ro på mig selv, min krop og mine tanker i en skiftende og udfordrende hverdag og en smuk åbning til brug af de essentielle olier i meditation.
En virkelig dejlig måde at slutte året af på, hvor jeg har fået indsigter og truffet en masse gode beslutninger for mig selv.
En forståelse af at daglig meditation gør meget godt for mig.
Etablering af en fast daglig praksis, jeg vil tage med mig i det nye år.
Det var meget givende med kombinationen af fælles live og egen praksis – dejligt at føle sig som en del af en større gruppe😊
 💎 2. Vil du anbefale det til andre? Hvis Ja, hvad ville du sige?
Ja, jeg vil anbefale det til andre, der gerne vil have etableret en fast praksis og reflektere over året, der er gået.
 💎 3. Er der noget, som du gerne vil vide mere om?
Jeg vil gerne vide, hvad jeg gør herfra, nu de 40 dage er slut, hvis jeg gerne vil fastholde en praksis. Jeg vil måske gerne prøve med en anden meditation af samme varighed, men måske med et andet fokus eller andre olier. Jeg vil gerne vide mere om hvilke olier, der kan være gode i meditation og hvad de hjælper med – det syntes jeg var det mest spændende. Har selv nogle Doterra olier hjemme (Aroma Touch sættet).
💎 4. Hvad er efter din mening det særlige eller unikke ved Pernille, som lærer og formidler?
Pernille taler med mange års erfaring og indsigt, men er samtidig et menneske og en lærer, der tør dele sin egen rejse og udvikling til stor inspiration for deltagerne på hendes forløb.
Rigtig godt nytår og alt det bedste til dig, Pernille!❤️✨🙏
Kærlig hilsen


Din investering for dette unikke selvkærlige 6-ugers forløb


På forløbet modtager du hver uge “opgaver”, som jeg anbefaler, du arbejder med løbende med og som rykker ved dit mindet.

Din investering er KUN kr. 299,- for 6 ugers forløb!

Altså 7,50 kr. om dagen!

Ja, jeg ved, at det er helt skørt, at du får undervisning LIVE undervisning x 2 om ugen, hvor 1 x undervisningstime koster 150,- og du får LIVE undervisninger + daglige intuitive englekort budskaber – faktisk for billigt!

Hvis du har særlige ønsker om afbetaling, skriv endelig til mig.

Tilmelding:

👉 Sådan foregår det?
Efter din indbetaling med teksten “donation – 40 dage ” til mobilepay
29 93 94 11

– så ansøger du om at komme facebook-gruppe, som jeg sender dig link til.

⇒ Din tilmelding er bindende og refunderes ikke.
Men du er så velkommen til at give din plads videre, hvis du uheldigvis skulle blive forhindret i at deltage.

Det betyder også, at vælger du at betale i rater og fravælger forløbet, gælder din tilmelding for, at du er indforstået med at det fulde beløb.


Tidspunkt og dato


Mandag eftermiddage kl 17.00 – 17.30
Mandage bærer vores praksis bræg af, at dette er start på kalenderugen og den energi, dagen bærer. Så mandage vil vi have særlig fokus på at skabe plads i os selv, få bevæget kroppen og åndedræt.

Fredage morgener kl 8.00 – 8.45
Fredage bærer vores praksis præg af slutningen af “arbejdsugen” og tidspunktet  = MORGEN. Vi anvender særligt yogateknikker fra Kundalini Yoga traditionen, hvor vi lærer at skrue op og tilgå denne energi i os – kombineret med åndedrættet + vi laver være 40dages meditationspraksis sammen

———————————————————————————–*Opstart 31.12.2022 kl 17.00 – 17.45
*V
elkomst og velkommen video 

Uge 1: Kick-off
Uge 2: Kroppens energikanaler jf den yogiske filosofi
Uge 3: Åndedrættet & din somatiske krop
Uge 4: Kundalinienergien
Uge 5: Bevægelse og meditation i balance
Uge 6: Nærvær & frihed via kroppen

Afslutning/fejring 10/2: Du har alle redskaber til at vælge et liv i “dur” – og ikke som vores kollektive energi “mol”

Hvordan skal resten af 2031 være for dig?


Sådan foregår det


Vi åbner rummet hver gang ved at aktivere vores sanser, fokus på åndedræt, kroppen er ALTID med (kundaliniøvelser, restorativ yoga), vi mediterer og vi giver os hen.

Du bliver ikke fixet –

… du fixer dig selv og opnår selvindsigt til at mærke, hvornår kroppen siger JA og NEJ.
… dit nervesystem vil geninstalleres og du vil have redskaberne til at vide,  hvad er dit at fordøje både fysisk, mentalt og i hjertet.

2 x 30 minutters investering KUN i at finpudse alt det du allerede er – så 2023 bliver året, du ikke bare tænker på at leve det bedste udgave af dig, men du LEVER dit liv til dit reneste potentiale.

30 minutter HVER dag KUN til dig – er min intention for dig, men det vigtigt er ikke, hvor ofte,- men dit nærvær i øjeblikket – og om du laver denne særlige praksis hver dag, tænker på at lave den eller slet ikke laver den de andre dage, bestemmer du!  Men jeg ønsker, at du i løbet af disse uger, vælger DIG og din krop til og holder op med at aflyse aftaler med dig selv og går ALL-IN i 40 dage – og lærer at tilgive dig selv!


Ofte Stillede Spørgsmål


Hvad skal jeg have på?
Der er ingen dresskode, når du laver yoga.
Kom i dine forvaskede joggingbukser eller andet løstsiddende tøj – det er det allervigtigste.

Skal jeg have spist, før jeg laver yoga?
Det anbefales IKKE at spise et stort måltid mad, inden du laver yoga (ca. 2 timer inden).

Hvor finder det sted:
Online via Facebook – hjemme hos dig og hjemme hos dig.


6-gange Kundalini & meditationsforløb “VITALITET”

VITALITET – dit hjerterum i Hjørring og i dig!


Er du klar til at leve dit “for-lækkerhedsliv” som oser af livsglæde, frihed og sundhed?

Kender du følelsen af at tilsidesætte dine egne behov fremfor andres?

Vil du have effektive og afprøvede teknikker til at bryde igennem begrænsende overbevisninger, der ikke længere tjener dig?

Er du (også) mester i at udsætte de ting og er du klar til at kigge på dine vaner og skabe en bæredygtig og holdbar ændring?

VITALITET i Hjørring bruger bl.a kundalini-energie nseffektive værktøjer til at styrke og smidiggøre vores dejlige kroppe, til at udrense sindet, således vi kan sidde…

Sidde helt stille – i og selv og med os selv.
Vi går fra selfie til self BE.

Yogaformen hedder bl.a. kundaliniyoga og den kaldes også for “hverdagens yogaform”. Den består af enkle og effektive redskaber, som vil give dig overskud og ro i en travl hverdag. Det er også en aktiv og dynamisk form for yoga, som består af kropsøvelser, meditation og mantra.

Yogaen lærer os at finde vores stimulanser i kroppens og sindets egne mekanismer, og når vi bruger kundalini yogaens unikke og kraftfulde redskaber, bliver vi i stand til at leve et liv i større balance, – fysisk, mental og spirituelt.

Det er den mest effektive yogaform, som jeg har brugt 3 år på at finpudse – og du vil kunne mærke en effekt med det samme – og JA det lover jeg dig!Dette yogaforløb er for dig:

 • der ikke vil nøjes!
 • til dig, der ønsker at tage bevidste valg og designe det liv, som du ønsker
 • til dig, der kender følelsen af at tilsidesætte egne behov fremfor andres
 • til dig, der vil have effektive teknikker, der skal hjælpe dig fri af svære
 • følelser, dårligt selvværd og manglende selvtillid
 • til dig, der er klar til at tilgive dig selv…
 • til dig, der er ønsker at blive klogere på dig selv
 • til dig, der er klar til at leve det bedste “for-lækkerheds-liv” nu!

Forløbet er ikke til dig, der:

 • ønsker et “normal” kundaliniyogatime én gang om ugen
 • ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud


Modulerne


Vi starter blidt og roligt med en grundig introduktion og oplevelse af kundalinisenergiens-magi.

Sidste modul taler vi om vores gode intentioner, og hvorfor det kan være svært for os at leve vores autencitet i en travl hverdag. Og hvad/hvem der virkelig står “i vejen for os”.Tidspunkt og dato


DATOERNE ER
På alle datoer er tidspunktet 10-12, så du osgå kan nå hjem og nyde en weekend måske med din familie.

September
10. + 24.

Oktober
8.. undervisningsfri uge 42.

November:
5. + 19.

December
17.


Sådan foregår det


Sådan foregår det:
Den første mødegang vil du få en introduktion til kundalini-energiem og filosofien bag, få en grundig forklaring på mantra og betydningen af disse. Samt en unik oplevelse af effekten af både yoga, meditation og åndedrættetes effekt på DIN krop.

Du vil hver gang opleve:
– et sæt opvarmningsøvelser, som du også kan lave hjemme på stuegulvet, på kontoret eller hjemme i sofaen
– et sæt lækre yogaøvelser, som arbejder med hele kroppen og skaber fornyet energi.


Ofte Stillede Spørgsmål


Hvad skal jeg have på?
Der er ingen dresskode, når du laver yoga.
Kom i dine forvaskede joggingbukser eller andet løstsiddende tøj – det er det allervigtigste.

Skal jeg selv have yogamåtten og tæppe med?
Ja  – det skal du.

Skal jeg have spist, før jeg kommer?
Det anbefales IKKE at spise et stort måltid mad inden du kommer til yoga (ca. 2 timer inden).

Hvor finder det sted:
I den rolige sal hos FysioDanark Højvangen, Åstrupvej 53, 9800 Hjørring (overfor Sct. Knuds Kilde-park).

Nærmeste parkeringsmulighed er den direkte parkering lige udenfor.


Pris og tilmelding


Der er KUN 10 pladser på holdet, som tildeles efter først-til-mølle-princippet

Betalingen på 500,- foregår over mobilpay 2993 9411 ved tilmelding (husk at skrive dit navn og donation på overførslen) og resten 495,- 1. november 2022.


Jeg er SÅ klar til at stråle endnu mere, træde ind i min egen kraft og saft og leve et for-lækkerhedsliv og vil have en plads!


2019 Hjørring: Pernille’s yoga-jomfruer


Holdet henvender sig til dig, der ikke har prøvet yoga før og ønsker at træde ud af hverdagens mange gøremål og træde ind i 1,5 times tid til DIG.

Det er holdet til dig, der “gør” en helt masse det meste af tiden for andre og glemmer dig selv.

Det bliver en 12-ugers fordybelse i masser af skøn kundalini yoga og meditation, gong-healing og nærende fællesskab.

Vi tilpasser vores praksis årtiden, som betyder, at vi begynder at fylde vores kop, så vi ikke brænder ud i løbet af efteråret og vinteren.

Vi fylder vores depoter med selv-kærlighed opmærksomhed og skaber endnu mere plads i vores fantastiske kroppe, sind og hjerter.

Det er holdet for dig, der ønsker at finde ro, overskud og har lyst til at bruge kroppen, udfordre sindet og lærer øvelser og teknikker, som giver energi, klarhed og efterlader dig med en følelse af at være god nok – præcis, som du er.

Du kan læse meget mere om Kundalini Yoga og hvordan undervisningen er opbygget lige her!

Datoerne er

Januar    
7., ingen undervisning 14., 21., og 28.

Februar
4., (ingen undervisning 18. – uge 8), 25.

Marts
4., 11., 18., 25.

April
1., 8. & 15.

Din investering og særlige pris

Prisen for ialt 18 timers undervisning med Danmark’s mest erfarne kundalini yogalærer er kun 1.800 kr – som betales i 3 rater.

1. rate: 600kr. ved tilmelding.
2. rate: 1. februar
3. rate: 1. marts

De 12-uger er inddelt i temaer, som du kan læse om nedenunder:

Temaet for vores første måned er:
ÅNDEDRÆTTET – YOGA STARTER I NÆSEN

De færreste mennesker tænker over deres vejrtrækning. Det er noget, der foregår per automatik. Men hvis man for eksempel får en luftvejsinfektion, mærker man, hvor generende det kan være, når vejrtrækningen ikke fungerer perfekt.

Vejrtrækning er et vigtigt aspekt af kundaliniyoga, og for mig bliver yoga til magi, når mine bevægelser og mit åndedræt danser smukt sammen. Man siger, at åndedrættet indeholder Prana. Ordet Prana kommer fra sanskrit – det urgamle indiske kultursprog – og betyder livsenergi. Alverdens yogier sidestiller Prana med den kosmiske æteriske energi, mens kineserne kalder livsenergien for ”chi”.

Prana findes overalt i vores omgivelser; vi optager den blandt andet gennem huden, gennem den mad, vi spiser, og via vores åndedræt

– og vi kan få endnu mere glæde af den, hvis vi for eksempel spiser sundt og ikke mindst trækker vejret rigtigt.

*

Det er videnskabeligt påvist, at åndedrættet påvirker kroppens velbefindende. I bunden af lungerne sidder alveolerne. Det er små luftrum, hvorfra ilten trænger fra lungerne ud i blodbanen, og hvorigennem kuldioxiden bevæger sig fra blodbanen tilbage til lungerne.

Når vi bliver født, trækker vi vejret langt og dybt helt ned i maven. Når vi bliver lidt ældre, ændres dette til en mere overfladisk vejrtrækning. Når vi trækker vejret overfladisk, aktiveres “det sympatiske nervesystem”, som sender signaler til hjernen om at være på vagt, hvis der skulle opstå fare.

Det betyder, at vores systems alarmberedskab er aktiveret, og det kan virke stressende, hvis vi er i ubalance. Lange, dybe vejrtrækninger er derfor en sand gave.*

Så undervisningen i JANUAR giver vi os hen til åndedrættet. Vi lærer, oplever og praktiserer forskellige måder at trække vejret på OG har selvfølgelig også kroppen med.

kundalinimentoring med PernilleTemaet for FEBRUAR er UD AF HOVEDET – NED I KROPPEN
Kundaliniyoga er en dynamisk yogaform, som består af både kropsøvelser, åndedrætsøvelser, meditationer, mantraer og mudraer. Når du dyrker kundaliniyoga, skal du derfor koncentrere dig om mange forskellige ting på én gang.

En af fordelene ved denne kompleksitet er, at du ikke også samtidig kan forholde dig til den hverdagsstress eller andre problemer, du måtte tumle med. Du kan hengive dig til øvelserne, som først og fremmest handler om at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

Øvelserne i kundaliniyoga går således ud på at være til stede i kroppen, bevægelsen og nuet. Åndedrætsøvelser og mantraer hjælper dig med at holde koncentrationen. Nogle gange vil du opleve, at du sætter din krop under et relativt hårdt pres i kortere eller længere tid. Men bagefter, i det øjeblik musklerne slapper af, vil du mærkeforløsningen, og hvordan endorfinerne – kroppens egne morfinstoffer

– strømmer gennem din krop.

Der findes eksempelvis yogasæt, som har til formål at give dig en stærkere ryg, forbedre dit immunforsvar eller skabe balance, hvis du følelsesmæssigt er kommet for langt væk fra dér, hvor du

har det godt. Hver yogasæt afsluttes med afspænding og meditation. Kundaliniyoga meget mere end fysiske øvelser: Vi træner også tankestyring og mental udholdenhed, og du vil hurtigt opleve, at du kan meget mere, end du tror.

Både på yogamåtten, men også i alle mulige andre sammenhænge i dit liv.

Du får en indre styrke, som gør, at du er bedre rustet, når livet bliver svært, og når du skal håndtere de udfordringer, du oplever i dagligdagen i mødet med andre mennesker, andre holdninger og

energier. Du får en bevidsthed om dine egne grænser og bliver bedre til at træffe de rigtige valg i livet.

hvordan fortynder jeg mine olierTemaet for 8 – 12 er STILHED & BALANCE

Den sidste del af vores rejse sammen integreres alle dele af vores uger sammen og du vil være i stand til at skabe ro, overskud, energi og glæde gennem kroppen, dit sind og dit hjerte.

Du vil mærke en større ro, mere styrke både fysisk og mentalt og have værktøjerne til at skabe pauser i hverdagen, som giver dig overskud og glæde.

Fredags Gongbar & healing

(Dit magiske vibrationsbad i lækker lyd)
Gongbad med Tina Maria og Pernille

Når gongen spilles, skabes der en lyd med dybe vibrationer, som kan løsne fysiske, emotionelle og mentale spændinger – dette kan give dig en meget dyb afspændning.


Gong-badesæson i Hjørring er ÅBEN

Det nye alternativ til fredagsbar – Gong-bar!
Vil du have et gongbad?

Forestil dig, at

du ligger på din yogamåtte,
du har lagt puder under knæene
og dækket dig godt ind i et tæppe.

Du føler dig tryg og rigtig godt tilpas.

Klar til 60 minutters fordybelse i lyd og vibration.

Indenfor få sekunder rammer gongens dybe toner dig og begynder at lukke alle andre lyde i rummet ude.

*** Tag en dyb vejrtrækning og slap af i din krop ***

Et blidt pres mærkes mod din krop.
Lyden er insisterende og vibrationen bader hele din krop
Du føler som om din krop trykkes med mod gulvet (på den gode måde altså…)

Øjeblikke eller minutter går – du har mistet tidsfornemmelsen.
Du føler dig løftet op fra jorden, samtidig med at du mærker et pres ovenfra, som skaber en følelse af at være vægtløs.

Vibrationerne flyder ud af din krop
Ind i din krop
I alle mellemrummene
Du ER vibration

Som Hodja fra Pjort – svæver du længere og længere bort.

Du husker at trække vejret
Bevidst
og
roligt

Du overgiver dig til lydens insisterende vibrationen
og
føler

Dyb forløsning
i dine tanker
i din krop
i din sjæl

Gongens vibration forsvinder langsomt…
og
du bliver bevidst om, at du er på yogamåtten.

En blid klokke lyder og du bliver langsomt og trygt guidet tilbage til at mærke din fysiske krop

Du har oplevet et gong-bad!

***

Men hvad er en gong egentlig for et instrument?

Typisk, er en gong lavet af en hamret rund metalskive .
Overfladen er normalt flad og let rundet ved kanten
(den gong du ser på billedet, er en symfonisk gong, som er flad og rundet ved kanten).

Der findes forskellige typer af gong.
Overfladen har 3 områder og hvert område giver en anden lyd, når den spilles .
Gongen spilles med en kølle og spilleren spiller på forskellige punkter med en række rytmer for at skabe konkrete effekter.

Hvordan lyder en gong?

Det er meget forskelligt fra gong til gong og fra person til person.
En oplevelse du skal give dig selv for at kunne besvare spørgsmålet.

Hvorfor bruges gongen?

Det siges, at gongen er lyden af universet…
Et gongbad har ikke noget med vand at gøre.

Når gongen spilles, skabes der en lyd med dybe vibrationer, som kan løsne fysiske, emotionelle og mentale spændinger – dette kan give dig en meget dyb afspændning.

Allerede ved at lytte til de første lyde fra gongen, hører du, at vibrationerne ikke ligner nogen andre lyde, du kender.

Lydbølgerne skyller over dig – uberegnelige toner.
Nogle er hørbare for dit øre
og andre opfattes af det underbevidste.

Undertoner
Overtoner
Alle toner i mellem

Stigende
synkende

De forenes, bygger på hinanden, lag på lag.

Gong er ren en vibration.

Det er ligesom at spille hundredvis af noder på samme tid.
Når gongen spilles, produceres en lyd på baggrund af andre lyde.

Hver tone interagerer med næste tone, og de ændrer hinanden.
Det skaber et kompleks mønster af lyde, som du føler i din krop, når du lytter til gongen.

Lydbølgerne bidrager til at åbne det underbevidste sind til en meditativ tilstand.
Sindet giver naturligt slip med gongen og du føler dig som genfødt med glad og stærk babyhud indeni.

Det siges, at det kun tager 3-90 sekunder for gongen at have en effekt på sindet.

The gong works on all levels to heal and transform.
From the purely physical to the emotional and spiritual, the sound of the gong can promote a positive change in the listener.”
– Mehtab Benton, gongmester.

Badet i lyden af gongen (vi har flere gonger) lader vi cellerne lade op og laver vibrationerne skylle bekymringer og spændinger bort, så vi efterlades med en stærk og blød babyhud indeni.

Du kan forvente at:

 • nedsænke din skønne krop i den helbredende frekvens af gong vibrationer
 • skulle give dig selv lov til at nyde og være i vibrationernes frekvens
 • ligge dig godt tilrette og lukke øjnene i hele 45 minutter
 • dine celler bliver badet i healende og transformerende energi

Datoerne og tidspunktet er

Fredage fra 17.00 – 18.00.
Datoerne er: 

3. maj, 10. maj, 17., maj
7. juni, 14. juni, 21. juni og 5. juli


“Barnet i balance” – et grundkursus i børneyoga (til fagpersoner)

Kurset er skabt til dig, som gerne vil igang med at lave yoga med børn – enten i skolen, i SFO’en, i børnehaven eller hjemme på stuegulvet.

Kursusbeskrivelse

“Barnet i balance” er et grundkursus i børneyoga & meditation i børnehøjde, som henvender sig til dig, der vil tilbyde kreative, sjove og inspirerende yogahold for børn i alderen 3 – 12 år.

Barnet i balance er også til dig, som har et ønske om at vække dit indre, legende barn og har lyst til at dele med børn.
Du behøver ingen forudkendskab til yoga for at kunne deltage på kurset.
Min vision og hjertebarn er, at gøre børneyoga tilgængelig for alle børn og unge.

Jeg tilbyder fagfolk, som til dagligt arbejder med børn og unge, værktøjer til henholdsvis at skrue op for energiniveauet og skrue ned for at skabe ro gennem yoga og mindfulnessøvelser for derigennem at øge barnets læring og ikke mindst trivsel. Børnene får et frikvarter, hvor de finder ro og genfinder fokus.

På kurset “Barnet i Balance” bliver du introduceret til øvelser, metoder og værktøjer, der gør det muligt for dig at lege yogaen ind hos barnet via fantasi, historier og kreativitet.

Du vil få erfaringer i en undervisningsform, der åbner veje for det enkelte barn til et liv i balance (fysisk, mentalt og sjæleligt)
5 GRUNDE TIL HVORFOR YOGA ER FANTASTIK FOR BØRN!

 1. Yoga opbygger kropsbevidsthed, styrke og fleksibilitet uden at være konkurrencepræget
 2. Yoga øger koncentrationsevnen og hukommelsen
 3. Yoga fremmer evnen til at slappe af og giver redskaber til at håndtere en stresset og travl hverdag
 4. Øvelserne leges og stimulerer kreativiteten i barnet
 5. Yoga bidrager til at barnet udvikler et positivt syn på livet

KURSETS FORMÅL

Kurset har til formål at opkvalificere dig, der arbejder med at støtte og hjælpe børn med at skabe positive forandringer i krop og sind.

Når du afslutter dette kursus, vil du have lært

 • hvordan du sammensætter dynamiske og kreative børneyogatimer
 • grundlæggende yogateknikker
 • hvordan du formidler til forskellige aldersgrupper af børn og unge
 • hvordan du inspirerer børn til at deltage og fastholde deres opmærksomhed, mens I har det sjovt
 • selv have oplevet en bred vifte af forskellige kreative lege, øvelser, positioner, meditation og mindfulsnessteknikker til brug i dine timer
 • hvordan du skaber og støtter op om et glædesfuld og rummende atmosfære i din børneyogatime
 • teknikker til at din undervisning bliver en succes (afspændings- og visualiseringsøvelser, yogaøvelser, vejrtrækningsteknikker, meditationer, lege, spil og massageteknikker).
 • hvad der virker, og hvad der ikke virker.
 • Dine erfaringer vil du kunne bruge med det samme fagligt eller i dit fritid sammen med børnene.

Du vil desuden

 • blive medlem af en lukket FB-gruppe, hvor du kan netværke med de øvrige deltagere og underviser.
 • få udleveret undervisningsmanual, som også indeholder undervisningsmateriale til en komplet undervisningstime (flere kan tilkøbes rskilt).
 • få et kursusbevis “Barnet i Balance”.
 • få grinet, danset og fundet dit indre barn igen.


DET SIGER ANDRE:

“Vi oplever Pernille som en meget oplagt og engageret underviser. Hun har et dejligt smittende humør som altid spreder god stemning blandt børn og voksne. Vi oplever, at Pernille er en meget dygtig faglig formidler.

Børnene er meget motiverede når vi skal til yoga og vi oplever, at Pernille er god til at fange børnenes opmærksomhed og inddrage dem i hvilke aktiviteter, der skal forgå.

Vi oplever efterfølgende, at børnene har efterspurgt mere yoga og at de stadig husker og taler om de forskellige yoga lege. De har sågar undervist deres forældre! Det er tydeligt, at Pernille har sat positive yoga spor i vores børn.

Barn citat: “Åhh, dejligt vi skal lave yoga, så skal jeg ned i kælderen og slappe af!””

– Børnehaverne Midgård og Jyllandsgade, Brønderslev.

Efter “Barnet i balance” har jeg lyst til og mod på at lave børneyoga.
Jeg føler at jeg har fået en masse ting i værktøjskassen lige til at tage frem og bruge.
Jeg synes at jeg har prøvet mange af øvelserne på egen krop, men også fået ideer til at ændre alt efter aldersgruppe eller bare til variation.

Personligt føler jeg at jeg har fundet hjem eller i hvert fald er på vej. Der er noget som bare er så rigtigt! Det giver mig en glæde og en ro. Jeg sagde flere gange på kurset, “at det så godt og sjovt, at det skal bruges!”

Hvilke redskaber har du fået med i værktøjskassen?
Der er mange og jeg synes det er fantastisk materiale, vi har fået tilsendt efterfølgende også. Det som især har gjorde indtryk er alle åndedrætsøvelserne og hvordan vi kan bruge dem til at skrue op eller ned for energien.

Pernille er så levende, anerkendende og nærværende. Hun udstråler varme og god energi. Er meget autentisk. Det gør at undervisningen bliver levende og sjov. Man griner rigtig meget på den gode måde.

Hvad kunne blive bedre?
Flere kursusdage

– Trine Lund

Lill fortæller:

Var dit yoga kursus en intim middag på en Indisk restaurant, så vidste jeg godt hvor mange stjerner jeg ville give!!

Egentlig har jeg aldrig været til Indisk mad – Jeg finder det nemt for meget! Det bliver hurtigt for stærkt, det har typisk en helt særlig lugt, og man skal have go tid for at spise.

Jeg ankom dig med en positiv optimisme, da jeg tidligere havde fået en smagsprøve fra denne restaurant.

For at komme til restaurant, blev jeg ført gennem en hyggelig og stemningsfuldt gård. Hvorefter jeg trådte ind i lyse og hyggelig rammer.

Der var dækket op, men ens orange puder og varme “stole”. Belysningen lå en stemning af afslappet og nærværende ro.
Jeg måtte tage mig selv i, ikke at fremstå for “loose” og hjemmelig allerede på nuværende tidspunkt…
Mit sanseapparat blev stimuleret – uden at bliver overfaldt af stærke lugte, uvante lyde og masse af farvestrålende tinget-tangel. Den ro der var i rummet blev styrket af “ejerens” rolige og naturlige tilstedeværelse i lokalet.

Ærligt var jeg lidt skeptisk over det var en intim middag. Men det kom total til skamme, da snakken hurtigt faldt helt naturligt samt smilet ofte kom frem.

“Forretten” var en ren appetit vækker med små overraskelser undervejs, som kun gav mig endnu større appetit på resten af menuen.

“Hovedretten” kunne for nogen måske virke som en tung og uoverskuelig omgang at komme igennem. Men trods der var kød og tilbehør nok til mange munde. Så formåede “kokken”, at servere det på en let og nærmest eventyrlig måde. Hvergang jeg fik en ny ting ind i munden, troede jeg der ikke var flere smags nuancer… men jo “kokken” havde – på helt magisk vis, formået at trylle endnu flere dimissioner ind i den ellers mangfoldige palet af smagsoplevelser.

Da jeg troede, at jeg ikke kunne få en bid mere ned, kom “kokken” ind med en anretning, på den største tallerken jeg nogensinde havde set. “Kokken”fortalte, at det var en meget særlig ret, og den kunne smage helt individuel fra person til person. Da “kokken” først begyndte at øse desserten på min tallerken, blev jeg mundlam. Det var en usædvanlig bølge af følelser, der kom brusende gennem min krop!

Efter maden var der god ro og tid til at sidde og fordøje maden. “Kokken” kom endda med en lille doggy-bag med lækkerier, jeg kunne nyde dagen efter.
Man siger, at pris og kvalitet følges ad. Jeg må sige, jeg fik fuld valuta for pengene… og mere til.

Jeg vil til en hver tid anbefale denne Indiske restaurant til alle jeg kender. Jeg har fundet ud af Indisk mad, er mere mig end forventet. Jeg er super klar til at smage mere.

Om jeg vil vende tilbage? Tro mig, jeg kan slet ik vente med at finde på en undskyldning for at vende tilbage;)

Så uden tvivl i sindet, vil jeg alt i alt give 6 ud af 6 stjerner til denne helt unikke og fantastiske sanselige og kropslige oplevelse.

– Lill Bergsman


“Barnet i balance” består af

Dette kursus består af ét grundmodul og 2 valgmoduler.

Et grundmodul som er obligatorisk for alle at deltage på. Her får du en introduktion til bl.a. yogaens historie og filosofien bag. Du får en personlig oplevelse af de grundlæggende yogiske teknikker (åndedræt, øvelser, afspænding og meditation).

Herefter vælger du hvilken aldersgruppe, du ønsker at fordybe dig i.

 • Børnehavebarnet og indskolingsbarnet
 • Mellemtrinet & udskolingen
 • Disse har tidligere været udbydt som 2 særskilte moduler. Vi har samlet modulerne, som giver dig endnu flere værktøjer til at kunne undervise yoga og meditation i skolen)

Grundlæggende teori og introduktion

 • Velkomst og introduktion
 • Yogaens historie og filosofi i børnehøjde
 • Teori og grundlæggende yogiske teknikker
 • Sikkerhed – hvad skal du være opmærksom på i forhold til sikkerheden i en børneyogatime i klasseværelset, hjemme eller i børnehaven mm.
 • Do’s og don’ts i børneyoga: Hvad virker og hvad virker ikke
 • Opbygning af en yogatime
 • Classroom management og inklusion

Børnehavebørn og indskolingsbørn 3 – 9-årige
Yogaleg, eventyr-yoga,kropsfornemmelse og fingermagi
Kreativitet, koncentration og fællesskab
Børnemeditation

 • Formidling til aldersgruppen
 • Bevægelse, yogalege, historier
 • NYT! Eventyryoga – du lærer hvordan du bruger kendte eventyr som yogaleg og yoga-massage
 • Åndedrætsteknikker, visualisering og meditation
 • Massageteknikker og afspændingsøvelser
 • Yogalege og historier
 • Par- og gruppeøvelser
 • Mental fokus og åndedrætsteknikker
 • Chanting og meditationsteknikker
 • Visualiserings- og afspændingsøvelser

Kropsbevidsthed, selvværd og inddragelse
Selvværd, lærelyst og fysisk bevægelse

 • Formidling til aldersgruppen
 • Eleven underviser
 • Åndedrætsteknikker
 • Chanting og meditation
 • Visualisering og afspændingsøvelser
 • Introduktion til kundalini yogaøvelser
 • Gruppe- og parøvelser
 • Teknikker til håndtering af eksamensangst og stressreducering
 • Meditation og mindfulness-teknikker
 • Yoganidra (dyb afspænding)


Hvad koster kurset?

Prisen for grundmodulet er kr. 1.260.
Valgmodul 1 koster kr. 1.550,-
Valgmodul 2 koster kr. 1.550,-

Grundmodul + et valgmodul = 2.810 kr.
Grundmodul + to valgmoduler = hele kurset = 3.160 kr.

Depositum:
Et depositum på 500 kr. betales ved tilmelding (refunderes ikke).
Derefter betaler du i 3 nemme rater (kontakt mig, hvis du har brug for hjælp).Betaler din arbejdsgiver sender jeg gerne en faktura.

DATOER FORÅR 2018

Datoer for næste børneyogakursus forventes klar i november 2017.


Tilmelding

Send mig en mail til info@dybro-yoga.dk med de datoer, du ønsker at deltage, dit navn og telefonnummer.

Så snart din indbetaling er modtaget er din plads sikret.

Der er kun 12 pladser, som sælges efter først-til-mølle-princippet.

Sted og tidspunkt

Undervisningen kan foregå hos jer på skolen/institutionen – ved minimum 8 deltagere.

Undervisningen kan også foregå i dyb:ro:yoga’s eget yogacenter: Nørre Torv 13 (inde i baggården), 9800 Hjørring.

Overnatningsmulighed

Du kan overnatte ganske gratis i yogastudioet, hvis du har brug for det.
Der er skønne badefaciliteter og et lille te-køkken.

Hvem underviser i alt dette?

Jeg (Pernille Dybro) er indehaver af dyb:ro:yoga og har arbejdet med yoga og meditation i over 22 år.

Jeg er internationalt certificeret Kundalini Yoga- og meditationslærer, medstifter af Dansk Kundalini Yogalærerforening, underviser på Kundalini Yogalæreruddannelsen OG har specialiseret mig i yoga for børn.
Siden 2009 har jeg undervist tusindvis af børn i børnehaver og skoler.

Jeg taler fra hjertet og min undervisning er fuld af grundighed, medlevenhed og bærer tydelig præg af mange års praktisk erfaring.
Mine to døtre, Cecilia og India, er mine sande lærermestre.


Kundaliniyoga for kvinder i Aalborg – “Yoga for indre styrke” et 9 ugers forløb

Eksklusivt kundalini yoga forløb i Aalborg: Yoga for indre styrke – dit hjerterum


kundaliniyoga aalborgUDSOLGT!

Et 9-ugers kundaliniyoga, meditation og gongforløb

Er du klar til at leve dit “for-lækkerhedsliv” som oser af livsglæde, frihed og sundhed?

Kender du følelsen af at tilsidesætte dine egne behov fremfor andres?

Vil du have effektive og afprøvede teknikker til at bryde igennem begrænsende overbevisninger, der ikke længere tjener dig?

Er du (også) mester i at udsætte de ting og er du klar til at kigge på dine vaner og skabe en bæredygtig og holdbar ændring?Dette intensive yogaforløb er for dig:

 • der ikke vil nøjes!
 • til dig, der ønsker at tage bevidste valg og designe det liv, som du ønsker
 • til dig, der kender følelsen af at tilsidesætte egne behov fremfor andres
 • til dig, der vil have effektive teknikker, der skal hjælpe dig fri af svære
 • følelser, dårligt selvværd og manglende selvtillid
 • til dig, der er klar til at tilgive dig selv…
 • til dig, der er ønsker at blive klogere på dig selv
 • til dig, der er klar til at leve det bedste “for-lækkerheds-liv” nu!

Forløbet er ikke til dig, der:

 • ønsker et “normal” kundaliniyogatime én gang om ugen
 • ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud
 • er gravid


Modulerne


Vi starter med en 2,5-timers fordybende workshop, hvor du får en grundig gennemgang af videnskaben bag f.eks. mantraer og du lærer hvordan og hvorfor yogasættene er sammensat, som du er.

Du vil “spille” på dit instrument = bruge din stemme til at skabe lyd og ord.  Du vil lære at bevæge din krop i en vidunderlig dans med dit åndedræt – således vi lever yogaen og balancerer vores gøren og væren med hver enkelt bevægelse.

Mantra er en lyd / vibration og det kan være et eller flere ord som reciteres. Når vi bruger et mantra bevæges tungen, som “spiller” på de 84 meridianbaner vi har i øverste gane.

Yoga Bhajan:
”Mantra is two words Man and Tra. Man means mind and Tra mean the heat of life.
Ra means Sun. So mantra is a powerful combination of words which, if recited, takes
the vibratory effect of each of your molecules into the Infinity of the Cosmos.”

1,5 timers kraftfuld kundalini yoga og meditation

1,5 timers fordybende kundalini yoga og meditationsklasse og gongbad.

1,5 timers klasse, hvor du introduceres til den maskuline og den feminine energi som undervist af Y0gi Bhajan.
Vi lærer om de forskellige energicentre (chakras) og anvender kundalini yogaøvelser og meditationer til at heale og genskabe ro i vores nervesystem. Vi anvender Venus gongen til at skylle og bade os i healende lydvibrationer alt imens vi slipper de gamle begrænsende overbevisninger, skyld og skam i kroppen, sjælen og i vores mindset.

1,5 timers fordybende workshop med energi-givende og transformerende kundalini yoga, mantra-meditation og healende gong.

1,5 timers fordybende kundalini yoga og meditationsklasse og gongbad.

Du får konkrete redskaber og laver din egen “to be” liste.
Du får din egen yoga-buddy, som hjælper og støtter dig i ugerne efter yogaforløbet. Derudover har du altid en direkte linje til mig inde i vores lukkede Facebook-gruppe.

1,5 times yoga, meditation og gong, hvor vi undersøger vores overbevisninger omkring “disciplin” og vi omkoder vores bevidsthed til at rumme og leve ordet “BLISS-aplin” ?

2,5 times nærende, healende workshop, hvor der er fokus på nydelse og intention? Din investering for denne eksklusive og selvkærlige fordybelsesrejse


 • 15,5 timers intensiv kundalini yogaundervisning med særligt udvalgte yogasæts
 • Minimum 15 minutters transformerende gong-bad hver gang
 • En “self-care” dagbog, som udleveres ved første mødegang
 • Min unikke, high-vibe æterisk olieblanding “I am enough”
 • Introduktion til cacaoens helende effekt gennem cacao-ceremonier
 • Personlig undervisning og sparring med Danmark’s mest erfarne kundaliniyogalærer og godkendte underviser af “May Cause Miracles” forløbet af New Yorks bestseller forfatter Gabby Bernstein.
 • Mulighed for at tilkøbe den første danske kundaliniyogabog “Yoga for indre styrke”

Tidspunkt og dato


Opstarts-workshop
Onsdag den 22. august
17.00 – 19.30

Onsdag den 29. august
17.00 – 18.30

Onsdag den 5. september
17.00 – 18.30

Onsdag den 12. september
17.00 – 18.30

Onsdag den 19. september
17.00 – 18.30

Onsdag den 26. september
17.00 – 18.30.

Onsdag den 3. oktober
17.00 – 18.30

Onsdag den 10. oktober
17.00 – 18.30

Undervisningsfri uge 42 

Afslutningsceremoni
Onsdag den 24. oktober
17.00 – 19.30


Sådan foregår det


Den første mødegang er en 2,5 times fordybelse i kundaliniyogaen grundlæggende teknikker – hvor du får en masse viden til din kloge hjerne om, hvordan bl.a. mantra virker, hvordan yogasættene virker (vi laver en analyse af yogasættet set med fysiologiske og energetiske briller, hvorfor det er vigtigt at hvile og meget mere.

– og så skal vi naturligvis anvende teknikkerne, så du integrere dem i din magiske krop ?

Derudover starter vi vores rejse sammen med en smuk cacao ceremoni, hvor du får udleveret din personlige dagbog, din personlige high vibe æteriske olieblanding og vi tager første skridt på rejsen ud af hovedet og ned i vores helt fantastiske skønne kroppe med dyb og transformerende kundalini yoga, kundalini meditation og et langt og dybt gongbad.


Ofte Stillede Spørgsmål


Hvad skal jeg have på?
Der er ingen dresskode, når du laver yoga.
Kom i dine forvaskede joggingbukser eller andet løstsiddende tøj – det er det allervigtigste.

Skal jeg selv have yogamåtten og tæppe med?
Der er yogamåtter i yogastudiet og medbring selv et tæppe.

Skal jeg have spist, før jeg kommer?
Det anbefales IKKE at spise et stort måltid mad inden du kommer til yoga (ca. 2 timer inden).

Hvor finder det sted:
I den smukke og rolige yogasal hos Yogalounge, Fjordgade 21, 9000 Aalborg.
Nærmeste parkeringsmulighed er Friis og Føtex.


Din investering og tilmelding


Jeg er SÅ klar til at stråle endnu mere, træde ind i min egen kraft og saft og leve et for-lækkerhedsliv og vil have en plads!

Der er KUN 12 pladser på holdet, som tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Din investering hele forløbet, som er 9 gange i alt er kun 2.400 kr., som du kan betale i 3 rater á 800 kr.