kundaliniyogaMere overskud til familie, arbejde, venner og livet i det hele taget?
Så begynd med dig selv!

For omsorgen for dig selv er fundamentet for at skabe forandring i din indre og ydre verden.

KUNDALINIYOGA – FOR INDRE STYRKE giver dig indblik i filosofien bag den helt særlige yogaform – kundaliniyoga – og tager dig med på en rejse ud af hovedet og tilbage i kroppen og dit hjerte. Når du praktiserer denne fantastiske og unikke yogaform med fysiske øvelser, meditationer og mantraers magiske lyde, forener du krop, sind og ånd. Du opbygger selvkærlighed, indre styrke, energi og ud-holdenhed og vil opleve, at din verden ændrer sig, og flow bliver en realitet, som du bærer med dig overalt. Du finder fred og accept i at være lige præcis, som du er.

“Kundaliniyoga vækker passionen for at leve hvert øjeblik med alle celler åbne, aktive og modtage-lige for den magi, livet tilbyder. Du finder ud af, at det eneste sted, du skal passe ind, er i dig selv.”
– Pernille

PERNILLE DYBRO er en af Danmarks mest erfarne kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 23 år og har undervist i 15 år. Hun står desuden bag den populære yoga-app’en “Kundalini Yoga”.